Έξαλλος ο Ελευθερίου με Κωστόπουλο - Λιάγκα

07.05.2014
Φανερά εκνευρισμένος με τους Γιώργο Λιάγκα και Πέτρο Κωστόπουλο είναι ο Λευτέρης Ελευθερίου και δε διστάζει να τους τα χώσει.

Ειδικά, στον Κωστόπουλο. Ο ηθοποιός, που «κλέβει» την παράσταση στο YFSF τα έχει πάρει με τους πρωινούς παρουσιαστές και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πάει ξανά στις εκπομπές τους.

Ο λόγος που εκνευρίστηκε; Τα σχόλια που έκαναν και οι δύο μετά την εμφάνιση του στο «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου.


«Τα θεωρώ και τα δύο ..... σχόλια. Για να πεις για κάποιον ότι κούρασε, ή "όπου γάμος και χαρά...", θα πρέπει να έχει περάσει κι ένα διάστημα. Αν με αγαπούν όπως λένε θα ήθελα να δείχνουν περισσότερη κατανόηση. Ειδικά από τον Πέτρο Κωστόπουλο, που με είχε καλέσει και στο Βράδυ για τον οποίο έκανα και δωρεάν διαφημιστικό για το περιοδικό του το Kool, περίμενα περισσότερη ευγένεια. Από την μία τον άκουσα να λέει ότι "με αγαπάει", αμέσως μετά "τον απογοήτευσα" για να καταλήξει και να πει "Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη"» δηλώνει.

Και συνεχίζει: «Δεν τον καταλαβαίνω τον αρνητισμό που βγάζουν και οι δυο τους απέναντί μου. Θα σκεφτώ αν θα ξαναπάω στις εκπομπές τους. Και οι δύο, όποτε με καλούσαν, μου ζητούσαν να κάνω μιμήσεις, να τραγουδήσω και γενικότερα να φέρω μια κωμική νότα στο πρόγραμμα. Αισθάνομαι ότι γι' αυτό του είδους τις εκπομπές είμαστε αναλώσιμοι, γιατί όποτε θέλουν σε εκθειάζουν και με την ίδια ευκολία μπορούν να σε ρίχνουν στα τάρταρα»

Πηγή: περιοδικό OK!