Καγιά και Μενεγάκη μιλούν για τα διαζύγια τους

07.05.2014
Η Ελένη Μενεγάκη μάς έχει συνηθίσει να κάνει προσωπικές αποκαλύψεις, όταν της δίνεται η ευκαιρία.

Ειδικά, αν ο καλεσμένος της ανοίγει την καρδιά του, η Ελένη αν έχει ανάλογη εμπειρία, δε διστάζει να μιλά ανοιχτά για την ίδια. Και αυτό συνέβη και το μεσημέρι της Τρίτης (6/5), με καλεσμένη τη Βίκυ Καγιά.

Το μοντέλο μίλησε για το διαζύγιο της με το Νίκο Κριθαριώτη και όσα εξομολογήθηκε, ξύπνησαν μνήμες και στο Λενιώ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

«Ιδανικά θα ήθελα να υπάρχει ένα μαγικό ραβδί που θα το έκανε να περάσει, να μη μιλούσα ποτέ γι' αυτό, να μη δικαιολογήσω ποτέ τι νιώθω. Επειδή, όμως, πρακτικά δεν γίνεται, όχι μόνο επειδή μας γνωρίζει ο κόσμος αλλά και οικογενειακά, ήμουν προετοιμασμένη και γι' αυτό. Είχα πάρει τον χρόνο μου για να μπορέσω να είμαι δυνατή», ανέφερε το μοντέλο και δεν έκρυψε ότι ήρθε σε δύσκολη θέση πολλές φορές.

Και συνέχισε περιγράφοντας την πρώτη βραδιά που έμεινε μόνη της μετά το χωρισμό. «Την πρώτη βραδιά του χωρισμού ήμουν ήρεμη και ψύχραιμη. 'Έλεγα “κάτσε να δούμε” γιατί πραγματικά επιτρέπεται και το λάθος και όλα. Δεν ρίχνεις μαύρη πέτρα πίσω σου. Κάπως έτσι πέρασε ο καιρός... Ήμουν πολύ προετοιμασμένη, γιατί έγινε σταδιακά. Δεν ήταν ότι ξαφνικά άδειασε το σπίτι. Οπότε, όπως έγινε σταδιακά, έτσι κι εγώ προσαρμόστηκα με τα νέα δεδομένα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και το κομμάτι αυτό, ξύπνησε τις αναμνήσεις στην Ελένη, για το δικό της χωρισμό με τον Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα, ρώτησε την καλεσμένη της αν βγήκε το διαζύγιο και όταν πήρε καταφατική απάντηση, απόρησε.

«Βγήκε και το διαζύγιο; Δεν σας πήρε τουλάχιστον ένα δεκάμηνο;», τη ρώτησε απορημένα. «Τώρα; Εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ήταν συναινετικό, βγήκε σε τρεις εβδομάδες», της απάντησε η Καγιά και τότε η Ελένη με νόημα σχολίασε: «Και το δικό μου διαζύγιο συναινετικό ήταν αλλά δεν βγήκε τόσο γρήγορα».