Η Λίλη έκανε... τούρμπο την Χρύσα Ρώπα

08.05.2014
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη ήταν η Χρύσα Ρώπα, αλλά φευ για το μοντέλο, δε μπορούμε να πούμε ότι ήταν... «Όλα Καλά» στη συνέντευξη.

Γιατί βλέπεις, όσες καλές προθέσεις κι αν είχε η οικοδέσποινα και παρόλο που η έρμη πήγαινε λάου λάου την καλεσμένη της, κατάφερε και την εκνεύρισε. (Μεταξύ μας, δεν είναι και τόσο δύσκολο να... φουντώσει η Ρώπα) Μία ερώτηση της Λίλη ήτο αρκετή να εκνευριστεί η ηθοποιός και να πέσει μια παγωμάρα στο παλτό.

Αλλά, αναγνωρίζουμε στη Λίλη ότι παρόλη την αμηχανία της, διαχειρίστηκε καλά το θέμα. Το μοντέλο-παρουσιάστρια που λες, ρώτησε την καλεσμένη της για την παράσταση «Οι Φόνισσες Της Παπαδιαμάντη» και πώς είναι να συνεργάζονται τόσες καταξιωμένες γυναίκες. Η ερώτηση αυτή δεν άρεσε στη Ρώπα, που εκνευρισμένη είπε ότι δεν την κατάλαβε. Η Λίλη το πήγε πάλι από την αρχή, αλλά η τσαντισμένη καλεσμένη της πάλι δεν κατάλαβε και φτου από την αρχή τη ρώτησε για τη συνεργασία.

Τής εξήγησε, δε, ότι έχει αγνές προθέσεις και όχι να βγάλει κουτσομπολιό για τη συνεργασία τους και για να μη στα πολυλογώ με τα πολλά κατάφερε και ηρέμησε την ηθοποιό, την οποία σου λέει, την έχουν ρωτήσει άλλες δύο φορές για τη συνεργασία. Και πού το περίεργο θα μου πεις. Έλα ντε.