Βανδή & Μαρία Έλενα οι μεγάλες νικήτριες του Voice

10.05.2014
Και να που ο Σεβάν, ο Γάλλος οραματιστής που έφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα "Καρντάσιανς" βγήκε αληθινός...

Και μεγάλη νικήτρια του "The Voice" βγήκε η Μαρία Έλενα, από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή! Η Κύπρια, που στην αρχή έμοιαζε ως το απόλυτο αουτσάιντερ, live με το live και με όπλο την απίστευτη φωνή της κατάφερε όχι μόνο να φτάσει στον τελικό, αλλά και να νικήσει τα μεγάλα φαβορί του show, την Αρετή Κοσμίδου και τον Λευτέρη Κιντάτο.

Και μπορεί ο Αντώνης Ρέμος να παρότρυνε το κοινό να ψηφίσει τον παίκτη του, που λέει ελληνικά τραγούδια στο ελληνικό Voice, όμως το κοινό τού γύρισε την πλάτη. Και στην τελική δυάδα που διεκδίκησαν το έπαθλο ήταν η Μαρία Έλενα και η Αρετή, που σε όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού τίμησαν τον... ξένο στίχο με το παραπάνω.

Ο Κιντάτος τερμάτισε τρίτος, ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε η 16χρονη Έμιλυ από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου. Σύμφωνα, δε, με τον Γιώργο Λιάγκα, έπαιξε θρίλερ στη ψηφοφορία με μαζική, σου λέει, συμμετοχή του κοινού (έχει Γιουροβίζιον το Σάββατο, δεν κράτησαν κανένα μήνυμα;), ενώ η πρωτιά παίχτηκε στον... πόντο. Ή καλύτερα στο... μσν.

Στον τελικό βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στο show, ενώ όσοι πέρασαν στα Live τραγούδησαν στην έναρξη. Και στο πιάνο ήταν ο Λιάγκας, παρακαλώ. Μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές τι να λέμε. Στο πιάνο κάθισε, όμως και ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος τραγούδησε επί σκηνής με το Ρέμο.

Η ατμόσφαιρα ήτο ωραία κι έγινε πιο... ωραία και πιο ριάλιτι με τον απίστευτο καυγά του Ρέμου με Stavento και Βανδή.