Ζαχαράτος - Ρήγας ανοίγουν «μέτωπο» με τα πρωινά

12.05.2014
Παράπονο δεν έχουμε, από κόντρες πάμε καλά. Κάθε λίγο και λιγάκι όλο και κάποια καινούργια «σκάει» μύτη.

Τούτη τη φορά, ήταν η σειρά του Τάκη Ζαχαράτου, αλλά και του Αλέξανδρου Ρήγα να ταχθούν εναντίον των πρωινών εκπομπών. Βασικά, στράφηκαν εναντίον του Πέτρου Κωστόπουλου και του Γιώργου Λιάγκα και αιτία ητο ο... Λευτέρης Ελευθερίου.

Πριν λίγες μέρες, ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι θα το ξανασκεφτεί αν θα πάει στις εκπομπές τους, επειδή τον είχαν σχολιάσει αρνητικά. Η Φαίη Σκορδά τότε εκνευρίστηκε με τον ηθοποιό και τον «έκραξε» μέσα από την εκπομπή, ενώ ο Κωστόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους. Αλλά αυτούς, τούς ανέβασε στο live της Κυριακής ο Ζαχαράτος.

Γιατί, όχι οι κριτές του YFSF δεν κρίνουν μόνο τους μεταμφιεσμένους σταρ του show, αλλά και άλλους. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να κρίνει τον Ελευθερίου μίλησε με σκληρά λόγια: «Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι έχουν κάποια πόστα στην τηλεόραση και αλλού που δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τον "μαϊντανό" από το αστέρι. Κάποιος γεννιέται "μαϊντανός" και κάποιος γεννιέται αστέρι».

Τη σκυτάλη από το μίμο πήρε ο Ρήγας ο οποίος συμβούλευσε τον ταλαντούχο ηθοποιό να μην ακούει όσα λέγονται και να παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος και τόσο ταλαντούχος ως καλλιτέχνης.