Μπεκατώρου: Έφτασε στα όρια της στο θέμα του παιδιού

12.05.2014
Στην προσωπική της, που προβλήθηκε ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν αναφέρθηκε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Τv Ζαππινγκ ότι όλη η ιστορία ενοχλεί το σύζυγό της.

«Αυτό δε μπορείς να το αποφύγεις. Δε με ενοχλεί, γιατί αυτή η δουλειά είναι ένας κύκλος, είμαστε δεμένοι όλοι με αλυσίδες και πρέπει να διευκολύνουμε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Ίσως κάποιες φορές ενοχλεί τον σύζυγο μου, το σέβομαι αυτό και εννοείται ότι δεν τον πιέζω» τόνισε.

Ωστόσο, στο θέμα του παιδιού, που επίσης έχει σχολιαστεί εντόνως, η Μπεκατώρου δε διστάζει να παραδεχτεί ότι... έχει φτάσει στα όρια της!

«Ίσως αναφέρεσαι σε μια συζήτηση που είχα με την Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα. Στην Ελένη μίλησα γιατί νιώθω μια οικειότητα -αν και δεν την ξέρω καλά-, κάναμε μια συζήτηση και απλώς είπα αυτά που είχα στο μυαλό μου» εξήγησε για την εμφάνιση της στη Μενεγάκη, όπου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Και συνεχίζει: «Εμένα με εκνευρίζει όταν γίνονται επί τούτου ερωτήσεις και θέλουν να σου εκμαιεύσουν πράγματα. Η Ελένη, αν δεις το βίντεο, δεν με πίεσε, μου έδωσε πάσα και μόνη μου μίλησα. Και αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλάω για το συγκεκριμένο ζήτημα. Έχω φτάσει στα όρια μου...»