Αποχώρηση - «βόμβα» από το J2US: Ποιος κριτής φεύγει;

13.05.2014
Μία αποχώρηση – «βόμβα» από την κριτική επιτροπή του J2US έρχεται να ταράξει τα νερά του show.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Δημήτρης Αρβανίτης αποχωρεί από το Just και την Τετάρτη θα καθίσει για τελευταία φορά στη θέση του κριτή. Και τα σενάρια για την ξαφνική αποχώρηση, δίνουν και παίρνουν.

Το επικρατέστερο είναι ότι ο καταξιωμένος σκηνοθέτης ετοιμάζει τη νέα σειρά για το Mega κι ενώ τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν σε ενάμιση μήνα από τώρα, τελικά αρχίζουν νωρίτερα. Και ο ίδιος φέρεται να αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Κι εδώ είναι που έρχονται οι κακές γλώσσες και αποδίδουν την αποχώρηση σε άλλους παράγοντες, όπως που χου, τη.... Ζέτα Μακρυπούλια και τις δηλώσεις που έκανε ο σκηνοθέτης, ότι και καλά δεν του αρέσει ως ηθοποιός!

Ωστόσο, τα σενάρια δε σταματούν εδώ, αφού υπάρχει και το θέμα με τον αντικαταστάτη. Ποιος θα καθίσει, λοιπόν, στη θέση του Αρβανίτη. Κάποιοι λένε ότι θα είναι η Ράνια Κωστάκη. Και αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, να τη δούμε δηλαδή δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά. Άλλοι στέλνουν στην επιτροπή τον Πέτρο Κωστόπουλο, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα πριν την πρεμιέρα του show. Υπομονή, λοιπόν, για να δούμε ποιο απ’ όλα τα σενάρια ισχύει.