Σε ποιον μοιάζει το μωρό, βρε Σκορδά;

13.05.2014
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από το απόγευμα της Δευτέρας (12/5) η Φαίη Σκορδά, αφού ήρθε στον κόσμο - και μετά από 8 ώρες τοκετού - ο δεύτερος γιος της.

Και οι πληροφορίες που έρχονται από το μαιευτήριο είναι πολλές. Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο γυναικολόγος της, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν δίπλα στη Φαίη στην αίθουσα τοκετού τις περισσότερες ώρες(!), ενώ ήταν εκείνος που έκοψε τον ομφάλιο λώρο, όπως, άλλωστε έκανε και στο πρώτο τους παιδί.

Ωστόσο, η καλή η αποκάλυψη έγινε για το που μοιάζει το μωρό. Κι εδώ όλοι ψηφίζουν «δαγκωτό»... Φαίη. Ο γιατρός, σου λέει με σιγουριά ότι το μωρό είναι ίδιο η Σκορδά, ενώ της ίδιας άποψης είναι και η Σάσα Σταμάτη, που μαζί με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν από τις πρώτες που επισκέφτηκαν την παρουσιάστρια στο μαιευτήριο. «Στο πρόσωπο είναι Φαιάκι, αλλά το σώμα είναι του Λιάγκα. Έχει και πολλά μαλλιά το μωρό" αποκάλυψε η Σάσα μέσα από το Πρω1νο.

Μάθαμε επίσης ότι το νεογέννητο είναι τεράστιο και με αφορμή αυτή τη λεπτομέρεια, η Σταμάτη εξήγησε γιατί ο Λιάγκας απουσίαζε και το πρωί της Τρίτης από την εκπομπή. «Πήγε να γράψει το γιο του στο λύκειο» είπε χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες για το μωρό έδωσε και η Λίτσα Πατέρα, αλλά τούτες είναι για το... μέλλον του. Σύμφωνα με την αστρολόγο, ο μικρός Λιάγκας θα είναι πεισματάρης αλλά και πολύ ερωτιάρης!!!