Αποκάλυψη Ελεονώρας: Δεν κάνει σεξ με Σεϊταρίδη

12.06.2014
Οργιάζουν τις τελευταίες μέρες οι φήμες, που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να βγαίνει με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Και πριν λίγο καιρό υπήρξαν ανάλογες φήμες, όμως, δεν κράτησαν πολύ, αφού οι πρωταγωνιστές δεν είχαν «δώσει.»... δικαιώματα. Μία πρόσφατη κοινή τους έξοδο, όμως, στα μπουζούκια ήταν το σπίρτο που άναψε τη φωτιά. Και φούντωσε τις φήμες ότι οι δυο τους είναι το νέο ζευγάρι της πόλης.

Μελέτη και Γιούρκας βρέθηκαν μαζί στο κέντρο που τραγουδούν Μαζωνάκης και Πάολα και η μεταξύ τους οικειότητα ήταν αρκετή για να δώσει λαβή για σχόλια. Είναι και τα... όψιμα παναθηναϊκά αισθήματα της παρουσιάστριας, που ήρθαν κι έδεσαν ως κερασάκι στην τούρτα περί σχέσης με τον πρώην ποδοσφαιριστή των Πρασίνων.

Επειδή, όμως, η Ελεονώρα δεν είναι από εκείνες που κρύβονται, βγήκε και μέσα από το προσωπικό της blog έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με το δικό της μοναδικό τρόπο. «Δεν κάνω σεξ με τον Γιούρκα» έγραψε κι έκανε κόσμο να κοκκινίσει.

«Δεν τα έχω με τον Γιούρκα. Με τον Γιούρκα όμως κάνουμε παρέα. Όχι αυτό δεν σημαίνει πως κάνουμε sex» έγραψε χαρακτηριστικά. Άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ σχέση με αθλητή.