Αποκάλυψη για Σπυροπούλου: Ποιος άντρας είναι στο πλευρό της;

08.01.2015
Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες, μετά το νέο post της Ντέπυς Γκολεμά για την Κων/να Σπυροπούλου.

Και μπορεί πέρυσι οι δύο κυρίες να έδειχναν ότι έχουν μία άλφα συμπάθεια, αφού η τηλεκριτικός δύο φορές επισκέφτηκε την εκπομπή της και φάνηκε ότι πέρασε ωραία, όμως, φέτος τα πράγματα άλλαξαν. Και μεταξύ τους πλέον έχει ξεσπάσει μία «άγρια» κόντρα.

Μάλιστα, η εμφάνιση της Σπυροπούλου το βράδυ της Τρίτης (6/1) στα Καρντάσιανς ήταν αρκετή για να ξεκινήσει ένα νέος γύρος στην κόντρα τους. Η ξανθιά παρουσιάστρια, μετά από ερώτηση/ενθάρρυνση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στο φραστικό επεισόδιο που είχε με τη Γκολεμά στο Κολωνάκι, πριν λίγο καιρό.

Και μπορεί η Σπυροπούλου να έδωσε τη δική της «αθώα» εκδοχή, που έσκιαξε όπως είπε από την αθυροστομία της τηλεκριτικού, όμως, η δεύτερη επανήλθε με νέες αποκαλύψεις. Η λατρεμένη η ξανθιά του Alpha τόνισε ξανά και ξανά ότι τη μέρα εκείνη τη συνόδευε ο συνεργάτης της, Άρης Λιαπάτης.

Η Γκολεμά, όμως, την διαψεύδει αποκαλύπτοντας ότι στο πλευρό της Σπυροπούλου ήταν ένας σεκιούριτι!!! Ω ναι. Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πάνω στην κουβέντα που είχε με γνωστή συνάδελφό της, το παλικάρι με την Σπυροπούλου ήταν ένας σεκιούριτι και μάλιστα με στολή!!!

«Το παλικάρι που ήταν μαζί της ήταν σεκιούριτι και όχι δημοσιογράφος. εγώ και αυτό το λέω πρώτη φορά, μετά από λίγη ώρα ξαναγύρισα στον τόπο του εγκλήματος και το είδα το παιδί έξω από το αμάξι, στο κρύο να ξεροσταλιάζει , μιλήσαμε πολύ ευγενικά είπαμε χρόνια πολλά και αν τους ντύνει με στολή σεκιούριτι τους δημοσιογράφους δεν το ξέρω....η μάλλον το είδα! ναι τους ντύνει!!! ας ελπίσουμε το παιδί να μη πάθει τίποτα....» έγραψε χαρακτηριστικά.

Περιμένουμε, λοιπόν, την απάντηση της Σπυροπούλου ή του συνεργάτη της, μιας και αναφέρθηκε το όνομά του, να δούμε κι εμείς αν όντως η νεαρή παρουσιάστρια έχει σεκιούριτι στο πλευρό της. Ή... ντύνει τους συνεργάτες της με στολή σεκιούριτι. Και να δούμε στην τελική αν επιβεβαιωθεί τούτη τη φορά η Γκολεμά ή πρόκειται για παρεξήγηση, όπως με τον Αντώνη Ρέμο, που έσπευσε να τον κράξει για τα γαρύφαλλα με μία φωτογραφία πριν τρία χρόνια!!! Και ζήτησε στη συνέχεια συγνώμη!