Λιάγκας: Σιχάθηκε το πρωινό ελέω... Σπυροπούλου

08.01.2015
Η Κων/να Σπυροπούλου είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα του πάνελ κυρίως του Πρωινού. Τι κι αν ο Γιώργος ο Λιάγκας έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να ασχοληθούν ξανά με την αφεντιά της, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος;

Οι συνεργάτες του τον αγνοούν, και μέρα παρά μέρα του έχουν και από μία.... ξανθιά αγαπημένη του Alpha και μόνο του Alpha. Και όχι τίποτε άλλο, ενώ δεν θέλει (κάτι σαν το τραβάτε με και ας κλαίω) να πει τη γνώμη του, τη λέει. Και είναι... χείμαρρος.

Έτσι και το πρωί της Πέμπτης (8/1) στην εκπομπή αναφέρθηκαν στην αποκάλυψη της Ντέπυς Γκολεμά ότι η Σπυροπούλου τη μέρα που είχαν το φραστικό επεισόδιο στο Κολωνάκι δε συνοδευόταν από συνεργάτη της, όπως είπε, αλλά από σεκιούριτι! Η Σάσα Σταμάτη ωρυόταν για το ψέμα που είπε η Σπυροπούλου στα Καρντάσιανς και ο Λιάγκας, πήρε φωτιά σαν το σπίρτο!

«Σιχαίνομαι που κάνω πρωινό αυτές τις μέρες. Θα ήθελα να κάνω πολιτική συζήτηση, αλλά δεν μπορώ γιατί θα κάνουμε 0%, θα πατώσουμε. Δυστυχώς, αυτά θέλει ο κόσμος. Ο καθένας κρίνεται γι΄ αυτά που κάνει στην ζωή του. Το θέμα είναι οι αστυνομικοί που πληρώνω εγώ ο φορολογούμενος και προστατεύουν βουλευτές. Εκεί γιατί δεν μιλάει κανείς; Τον bodyguard της Σπυροπούλου δεν τον πληρώνω εγώ. Η Σπυροπούλου ας έχει 15 σωματοφύλακες» είπε σε έξαλλη κατάσταση.