Σπυροπούλου: Εμφάνιση χιλιάδων ευρώ στα Καρντάσιανς!

08.01.2015
Η εμφάνιση της Κων/νας Σπυροπούλου στα Καρντάσιανς το βράδυ της Τρίτης (6/1) προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια. Κυρίως γι αυτά που είπε, και περισσότερο γι αυτά που δεν είπε.

Και οι περισσότεροι έμειναν σε αυτά, αφήνοντας στην άκρη την εντυπωσιακή της εμφάνιση με το στενό μίνι φόρεμα που άφηνε σε κοινή θέα τα πόδια της. Γιατί ποιος θα ξεχάσει την ατάκα της στο σκηνοθέτη των Καρντάσιανς, τον οποίο προειδοποιήσε ότι θα... αλλάξει πόδι!

Οι παρουσιαστές της εκπομπής και κυρίως η Μαρία Μπεκατώρου έμειναν στα εντυπωσιακά της μποτάκια. Εμείς, πάλι, μείναμε στην αποκάλυψη που έκανε η ίδια ότι είχε φέρει μαζί της και τους δύο στυλίστες της!!! Ούτε η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλεντον να ήταν!

Κι εδώ που τα λέμε, το κόστος της εμφάνιση της είναι εφάμιλλο της Μίντλεντον. 1.487 ευρώ, σου λέει, κόστισε η εμφάνιση του απλού κοριτσιού, που ξεκίνησε από ταμίας σε ρεστοράν και με την τύχη κατέληξε παρουσιάστρια και λατρεμένη ξανθιά Παναγιά στον Alpha!

Πιο συγκεκριμένα, το φόρεμα της Alexander Wang κόστισε 654 ευρώ, τα μποτάκια που ζήλεψε και η Μπεκατώρου, είναι Sophia Webster και κοστίζουν 605 ευρώ, ενώ τα σκουλαρίκια «Ileana Makri» κοστίζουν 228 ευρώ.