Σκορδά - Λιάγκας: Έκαψαν με μολότοφ το αυτοκίνητο τους!

09.01.2015
Ώρες τρόμου έζησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οι οποίοι έπεσαν θύμα τρομοκρατικού χτυπήματος!!!

Την αποκάλυψη της απίστευτης περιπέτειας, που πέρασαν όταν η Φαίη ήταν έγκυος στον πρώτο της γιο, έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσα από το Πρωινό.

«Μας έβαλαν μολότοφ και μας έκαψαν το αμάξι. Ήταν έγκυος η Φαίη τότε. Όλη τη νύχτα την περάσαμε με την αντιτρομοκρατική στο σπίτι» αποκάλυψε. Και πρόσθεσε: «Η πλάκα ήταν πως το αμάξι ήταν της Φαίης και το είχε πάρει με δάνειο, τριάντα χιλιάρικα είχε δώσει καλό αμάξι, ένα λέξους».

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο Λιάγκας, εκείνη τη μέρα η Φαίη μόλις είχε ξεπληρώσει το δάνειο και ήταν χαρούμενη. «Πήγε στην τράπεζα και το αποπλήρωσε. Και μας ξυπνάνε το βράδυ παιδιά, πυροσβεστικά αυτά και τα λοιπά και μας λένε πως καίγεται ένα αμάξι κάτω και τελικά ήταν το δικό μας αυτοκίνητο και ήταν και έγκυος η Φαίη, και μετά περάσαμε όλο τα βράδυ με καμιά εικοσαριά άντρες της αντιτρομοκρατικής στο σπίτι» είπε.

Αποκάλυψε, δε, ότι η ασφαλιστική δεν τους αποζημίωσε. Πάντως, τη Σκορδά άλλο ήταν εκείνο που την πείραξε περισσότερο στην όλη ιστορία. «Είναι τρομακτικό ότι κάποιος σε σκέφτεται όλη μέρα, συντονίζει το πρόγραμμά του με βάση το δικό σου, να ξυπνήσει πιο νωρίς από σένα και να πάει να κάνει αυτό το πράγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.