Ψωμιάδης: Δεν θα πιστεύεις ποια είναι η νέα δουλειά του!

24.02.2015
Στο παρελθόν, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ως νομάρχης Θεσσαλονίκης ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.

Μάλιστα, το 2009 έφτασε να διεκδικεί την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, τελευταία έχει αποσυρθεί από τον πολιτικό στίβο και ως καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψε ποια είναι τα επαγγελματικά του σχέδια. Κι άφησε με το στόμα ανοιχτό τόσο την παρουσιάστρια, όσο και εμάς που τον ακούσαμε.

Ο πρώην νομάρχης, λοιπόν, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να γίνει... τηλεπωλητής και να πουλά κάλτσες και παπούτσια στους τηλεθεατές του!!!! «Περνώ μία πολύ δύσκολη περίοδο. Έχω μάθει να δουλεύω, δε ζητώ χάρη από κανέναν. Εγώ, η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Αποκάλυψε, δε, ότι πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν για 23 χρόνια από τους μεγαλύτερους εμπόρους παιδικών παιγνιδιών και δεν περίμενε από την πολιτική για να γίνει πλούσιος. «Μπήκα στην πολιτική με 5 δουλειές εκατομμυρίων και σήμερα δεν έχω τίποτα.». Και κατέληξε ότι δεν είναι ντροπή να δουλεύεις, αλλά είναι ντροπή να κάθεσαι!