Ελένη: Η αποκάλυψη για τη σχέση με την πεθερά της

26.02.2015
Σε λιγότερο από ένα μήνα η Ελένη Μενεγάκη θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Και την ίδια στιγμή, οργιάζουν οι φήμες ότι το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Σχεδόν πέντε χρόνια μετρά η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και όλο αυτό το διάστημα έχουμε δει ουκ ολίγες φορές το ζευγάρι να συνοδεύεται από τη μητέρα της παρουσιάστριας. Και δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε δει τη μητέρα της παρέα με τον Παντζόπουλο, δείχνοντας ότι οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις. Ωστόσο, δεν έχουμε δει το ζευγάρι με τη μητέρα του επιχειρηματία, Λιλίκα Παντζοπούλο, παρά μόνο πριν έναν χρόνο στη διάρκεια έκθεσης που είχε κάνει η γνωστή φωτογράφος.

Μάλιστα, δεν είναι και λίγα τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς θέλουν τις δύο γυναίκες να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, οι σχέσεις της Ελένης με την πεθερά της είναι άριστες.

«Υπερήφανη για την πεθερά της είναι η Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί τις περισσότερες φορές η νύφη με την πεθερά να βρίσκονται σε κόντρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως Λιλίκα Παντζοπούλου και Ελένη Μενεγάκη έχουν άριστες σχέσεις και αγαπιούνται. Η όμορφη παρουσιάστρια όχι μόνο εκτιμάει και συμπαθεί τη μητέρα του συντρόφου της Μάκη, αλλά και τη θαυμάζει για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα, αφού είναι φωτογράφος. Μάλιστα, φωτογραφίες του ζευγαριού με τη Λιλίκα είχαμε δει για πρώτη φορά όταν εκείνη συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου. Οι δύο γυναίκες τότε είχαν αγκαλιαστεί και φιληθεί, γεγονός που είχε δείξει πόσο κοντά είναι και πόσο καλές σχέσεις διατηρούν» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.