Σεφερλής: Το απίστευτο τρέιλερ & η αντίδραση της Βανδή

26.02.2015
Τις τελευταίες ώρες προβάλλεται το τρέιλερ του Μάρκου Σεφερλή για το βραδινό σόου, «One Mark Show» που θα παρουσιάζει από τις αρχές Μαρτίου, στο Mega.

Στο επίμαχο τρέιλερ, ο ηθοποιός σατιρίζει το διαφημιστικό σποτ του «The Voice», αφού υποδύεται τόσο τους τέσσερις coaches, όσο και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα. Ειδικά, η μεταμφίεση του Μάρκου σε Μιχάλη Κουινέλη, Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου τα «σπάει».

Τόσο, που έκανε μέχρι τη Βανδή να ψάξει να βρει το τηλέφωνό του και να του στείλει μήνυμα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σεφερλής, η τραγουδίστρια και coach του σόου, όχι μόνο δεν τσαντίστηκε, αλλά γέλασε με την ψυχή της, αφού εκείνος τη μιμείται απίστευτα.

«Συγνώμη για το ακατάλληλο της ώρας. Θέλω να σου πω συγχαρητήρια. Γέλασα πάρα πολύ με αυτό που είδα. Να σε έχει ο Θεός καλά. Να μας κάνεις να γελάμε που το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. Φιλιά στην Έλενα και τον μικρό» έγραφε το μήνυμα της Δέσποινας.

Όσο για το νέο σόου του Σεφερλή, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει ένας βασικός καλεσμένος, ο οποίος θα παίζει και θα αυτοσχεδιάζει με τον παρουσιαστή.