Επιστρέφει ο "Σουλεϊμάν" σε κανάλι - έκπληξη!

04.03.2015
Μία από τις πιο πετυχημένες τουρκικές σειρές, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με την προβολή της και κόπηκε άδοξα, αναμένεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για τον «Σουλεϊμάν το μεγαλοπρεπή», ο οποίος αν και προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1, επιστρέφει τέλη Μαρτίου από το EPSILON, που πλέον μπαίνει δυναμικά και στις σειρές!

Ο «Σουλεϊμάν», που «κόπηκε» στο τέλος του τρίτου κύκλου, επιστρέφει καθημερινά και σε μία δύσκολη ζώνη, αφού θα παίζει απέναντι στα δελτία ειδήσεων των 8!

«Εξασφάλισε κατ αποκλειστικότητα τα δικαιώματα τηλεοπτικής προβολής και εκμετάλλευσης όλων των επεισοδίων όλων των κύκλων της σειράς. Θα προβληθούν οι τρεις πρώτοι κύκλοι αλλά και ο τέταρτος που δεν έχουμε δει στην Ελλάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου του καναλιού.


Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 21:00, με ένα… χορταστικό διπλό επεισόδιο, ενώ από την επόμενη ημέρα, δηλαδή τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:00 σκοπεύοντας να συγκεντρώνει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του EPSILON.