Αποκάλυψη για «Συμμαθητές»: Αυτό είναι το τέλος της σειράς

04.03.2015
Οι «Συμμαθητές», η σειρά που προβάλλεται καθημερινά από τον ΑΝΤ1, σημειώνει επιτυχία, αφού οι περιπέτειες της παρέας από το σχολείο, προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού.

Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται ποιο θα είναι το τέλος της. Η Μαριλένα, ας πούμε, θα μείνει με το σύζυγό της, τον Παύλο ή θα προτιμήσει το νεανικό της έρωτα και πατέρα του παιδιού της, Ανδρέα; Η ταυτότητα της σατανικής Τατιάνας θα αποκαλυφθεί ή θα τη γλιτώσει στο τέλος; Και η Φαίδρα θα καταφέρει να γίνει – επιτέλους – μάνα;

Οι «Συμμαθητές», ως γνωστόν, είναι βασισμένοι στο «Graduados» από την Αργεντινή. Οπότε, αν κρίνουμε από το τέλος της σειράς εκείνης (και σε περίπτωση που ακολουθήσουν πιστά το ξένο σενάριο) η κατάληξη για την παρέα έχει ως εξής:

Η Μαριλένα αποχαιρετά τον γιο της Άρη και τον πατέρα της συγκινημένη, αφού θέλει να φύγει για ένα διάστημα προκειμένου να ηρεμήσει καθώς είναι μπερδεμένη συναισθηματικά. Ο Αντρέας θα πάει στο αεροδρόμιο για να την σταματήσει, αλλά δεν θα την προλάβει. Η αληθινή ταυτότητα της Τατιάνας θα αποκαλυφθεί σιγά- σιγά και η σχέση της με τον Παύλο περνάει από 40 κύματα. Ο Παύλος σοκάρεται αλλά στη συνέχεια της αποκαλύπτει ότι την αγαπάει αληθινά και θέλει να ζήσουν μαζί! Ο Φρίντομ πολιορκεί τη Βάλια και τελικά την κάνει δική του. Μάλιστα, στο τέλος της σειράς θα αποκτήσουν και παιδί! Η Γκέλυ παντρεύεται και ο Αριστείδης ξαναφτιάχνει τη ζωή του.