Αποκάλυψη - "βόμβα" στο Πρωινό για τη φωτογραφία Βαρουφάκη

04.03.2015
Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του, Δανάη Στράτου επισκέφθηκαν το εξοχικό τους, στην Αίγινα.

Μάλιστα, το ζευγάρι ταξίδεψε σε οικονομική θέση στο πλοίο της γραμμής και πλάνα είδαμε και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Κυκλοφόρησε, όμως, και φωτογραφία μέσα από το πλοίο και στο Πρωινό αποκάλυψαν την Τετάρτη (4/3) πόσο κόστισε η επίμαχη φωτογραφία.

Και μπορεί οι "μετοχές" του ζευγαριού τις τελευταίες μέρες να έχουν ανέβει... επικίνδυνα - τρέμε Ελένη και Ματέο -, όμως ακόμη η "τιμή" τους δεν έχει ανέβει στα επίπεδα της Μενεγάκη. Τουλάχιστον, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη, η οποία "μαρτύρησε" το κόστος της επίμαχης φωτογραφίας. «Οι φωτογραφίες από το καράβι πήγαν 600 ευρώ», τόνισε η Σάσα και έγινε χαμός!

«Αυτό είναι θέμα. 600 ευρώ πουλήθηκε η φωτογραφία του Βαρουφάκη από το καράβι στην Αίγινα!», φώναζε σχεδόν εκστασιασμένος ο Γιώργος Λιάγκας. Και είπε στον Άρη Καβατζίκη ότι λόγω της διαμάχης της Ελένης Μενεγάκη με το περιοδικό HELLO, να την αντικαταστήσουν με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη σύζυγό του! (Αν και αυτό έχει ήδη... γίνει)

Η, δε, Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε πόσο θα πουληθεί η πρώτη φωτογραφία του υπουργού Οικονομικών με μαγιό. «Θα έρθει η ώρα και θα σου πω», της είπε ο Καβατζίκης