Η Τατιάνα αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί έφυγε από το Star!

09.09.2015
Λίγες μέρες πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες από νέα συχνότητα, η Τατιάνα Στεφανίδου ανοίγει την καρδιά της σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό. Και μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια - πλέον - του Epsilon εξηγεί για πρώτη φορά τους πραγματικούς λόγους που έφυγε από το Star

Μάλιστα, παραδέχεται στο περιοδικό Hello, ότι πέρασε πολλά βράδια άυπνη και πως το φετινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο για εκείνη.

"Και αυτό αλλά και το περσινό καλοκαίρι ήταν δύσκολα. Πέρσι άλλαξα concept εκπομπής κι έπρεπε να δημιουργήσω κάτι από το μηδέν –ένα concept με τη θεματολογία του πρωινάδικου–, ενώ φέτος άλλαξα κανάλι και –ξανά– ώρα" εξομολογείται.

Και προσθέτει:

"Απλώς, στην απόφαση για την αλλαγή του καναλιού είχα λίγο περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον 1,5 μήνα, για να το σκεφτώ και να το επεξεργαστώ, ενώ στην άλλη περίπτωση είχα μόνο μία εβδομάδα διορία"

Όσο για την αποχώρηση της από το Star αποκαλύπτει για πρώτη φορά:

"Καταρχάς θα σου πω ότι είχε μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση με τους ανθρώπους του καναλιού και όχι μόνο με τους δημοσιογράφους. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που ως άνθρωπος ερωτευμένος με τη δουλειά μου αν αισθανθώ ότι δεν είμαι σε θέση να προσφέρω στο κανάλι αυτό που μπορώ , εγκλωβίζομαι.

Η πρόταση λοιπόν που μου έγινε από το Star ήταν τέτοια που ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να δώσω το καλύτερο για μένα και για το κανάλι. Ήταν κάτι που δεν το πίστευα και όταν δεν πιστεύω σε κάτι δεν συμβιβάζομαι. Είδα ότι δεν θα λειτουργήσει, το είπα στο κανάλι, το συζητήσαμε, δεν μου έγινε αντιπρόταση εγκαίρως και κάπως έτσι χώρισαν οι δρόμοι μας".