Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για τους απολυμένους του ANT1 [vds]

09.09.2015
Με αφορμή ένα μήνυμα τηλεθεατή που ρώτησε τον Γιώργο Παπαδάκη για την απουσία της Ντόρας Κουτροκόη από το «Καλημέρα Ελλάδα», ο παρουσιαστής δήλωσε: «Η Ντόρα Κουτροκόη από τα τέλη Ιουνίου αποφάσισε να πάει στις ειδήσεις. Μάλιστα, ήταν αρχισυντάκτρια εκπομπών, οι οποίες έγιναν παραμονή του δημοψηφίσματος. Ήταν δική της επιθυμία. Και εδώ σε αυτή την εκπομπή, από τότε που ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια μέχρι σήμερα, ποτέ δεν αρνηθήκαμε σε κανέναν να φύγει όταν εκείνος το θελήσει και να βρει αλλού την τύχη του. Άλλωστε, αυτό έχει γίνει με περισσότερα από 250 παιδιά που έχουν περάσει από αυτήν την εκπομπή».

Για τα άτομα που εργάζονταν παλαιότερα τόσο στην εκπομπή όσο και στο κανάλι είπε:

«Έχουμε μείνει λιγότεροι και μακάρι να πέρναγε από το χέρι μας να μην είμαστε λιγότεροι. Λιγότεροι όχι μόνο σε αυτή την εκπομπή, αλλά και σε αυτό το κανάλι. Εγώ, σαν παλαιότερος σε αυτό το κανάλι νιώθω την υποχρέωση να πω μια καλημέρα σε όλους αυτούς τους φίλους μας που δεν είμαστε πια μαζί και δε δουλεύουμε μαζί και που είμαστε μαζί από το 1989. Αδέρφια καλή τύχη και αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι δεν είναι ανάγκη να το δημοσιοποιήσουμε».

Και κατέληξε:

«Αυτά τα λίγα γιατί πολλά ακούγονται. Το να ξεπερνάς πράγματα και καταστάσεις χωρίς να λες μια καλημέρα νοητή έστω σε ανθρώπους που δεν τους βλέπεις τώρα εδώ και τους έβλεπες τόσα χρόνια είναι γαϊδουριά. Εγώ δεν το αισθάνομαι και δεν το μπορώ και δεν το αντέχει η συνείδησή μου να το κάνω. Αυτό σαν απάντηση σε όποιον λέει: "Μα δεν θα πεις κουβέντα"; Ίσως κουβέντες δε θα πρέπει να λέγονται μπροστά από την κάμερα γιατί οι κουβέντες μπροστά από την κάμερα είναι σαν των πολιτικών, όχι όλων εκείνων που λένε ψέματα που μας κοροϊδεύουν που υπόσχονται και δεν κάνουν τίποτα».