Τατιάνα: Η εγκυμοσύνη της Ελένης δεν ήταν και το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί

10.09.2015
Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γεγονός ότι η δεύτερη έτυχε να μείνει έγκυος, κάνοντας την τηλεοπτική αναμέτρηση ακόμα πιο δύσκολη από ότι ήταν εξαρχής.

Σε συνέντευξή της η Τατιάνα αναφέρθηκε λέγοντας:

«Ο κόσμος αγαπάει πολύ να μαθαίνει για την Ελένη, για το τι κάνει στη ζωή και την οικογένειά της, γιατί δεν τη βλέπει ως δημοσιογράφο, αλλά ως προσωπικότητα. Ήξερα, λοιπόν, ότι η εγκυμοσύνη της θα προσέλκυε πολύ κόσμο. Για τον καθένα χτίζεται από τα Μέσα μία ταυτότητα. Για την Ελένη, η ταυτότητα που έχει χτιστεί είναι αυτή.

Εγώ έχω άλλη ταυτότητα, η οποία έχει βασιστεί στα θέματα που έχω βγάλει, στις αποκαλύψεις, στις συνεντεύξεις. Ήξερα τι ρόλο θα έπαιζε αυτό. Σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί, αλλά είναι όλα μέσα στο παιχνίδι και αντιμετωπίστηκε.

Όσο για το αν υπήρχε κόντρα μεταξύ τους, απάντησε:

«Δεν ένιωσα ποτέ να έχω κόντρα με κανέναν. Αρχικά ήταν δύο ομοειδή προγράμματα και ήταν λογικό το κοινό να επιλέξει αυτό που γνώριζε περισσότερα χρόνια. Θα ένιωθα, ανταγωνιστικά, αν αυτός που ήταν απέναντί μου έβγαζε καλύτερα θέματα από μένα».