Γιατί «έκραξε» ο Παπανώτας τη Δούκισσα [vds]

11.09.2015
Η πληροφορία ότι οι υπεύθυνοι του ANT1 έχουν αποφασίσει φέτος να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της Δούκισσας Νομικού σε διαφορετικό τύπο εκπομπής και να της αναθέσουν την παρουσίαση του Joy που μεταφέρθηκε από το Mega δεν άφησε ασυγκίνητο τον Δημήτρη Παπανώτα.

Στο σημερινό Happy Day έσπευσε να σχολιάσει το νέο εγχείρημα της Δούκισσας, αλλά μάλλον φαρμάκι έσταξε αφού την παρακάτω ατάκα μόνο έτσι μπορούμε να την εκλάβουμε:

«Θέλω παρακαλώ από την παραγωγή να μου φέρετε το πένθος να φορέσω γιατί τι απέγινε η Τζένη από το JOY. Μην κλαίω τη Τζένη; Θα κλαίω το JOY γιατί πραγματικά, το ότι η Δούκισσα θα κάνει τις συνεντεύξεις με ξεπερνάει σαν άνθρωπο, δημοσιογράφο, παρουσιαστή. Είναι σίγουρα το δυνατό της σημείο η παρουσίαση. Σκίζει! Δεν την έχεις δει στον Θέμο που κουνάει τα βλέφαρα;» και το πιάσαμε το καρφί.

Πάντως αφού την κάρφωσε, είπε και τον καλό το λόγο ότι η Δούκισσα είναι ένα ωραίο κορίτσι κι από τις λίγες που θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα σόου, αλλά όχι να αποπειραθεί να γίνει Πόπη Τσαπανίδου.