Ντορέττα: αποκάλυψε αν θα κάνει τσάμπα το πρωινό του Mega

11.09.2015
Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκεται το διάστημα αυτό η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποίο θα ηγείται του τηλεοπτικού πρωινού στο Mega.

Ο φακός της εκπομπής «Happy Day» εντόπισε τη Ντορέττα, η οποία αποκάλυψε στοιχεία που θα έχει το πρωινό, τι σκέφτεται για τους συνεργάτες της, καθώς και το αν θα πληρώνεται για να κάνει την εκπομπή.

Η Ντορέττα αποκάλυψε πως με το μεγάλο κανάλι είχε άψογη συνεργασία στο "Music School" και στο «Ελλάδα Σ' Αγαπώ» και τόνισε πως η πρόταση ήρθε έτσι απλά με ένα τηλέφωνο:

«Είμαι ευτυχισμένη. Ξέρω ότι πρόκειται για μια δύσκολη ζώνη και απαιτητική. Όταν οι άνθρωποι του σταθμού αναζητούσαν παρουσιαστή, με σκέφτηκαν και με πήραν τηλέφωνο. Είναι σίγουρο ότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη, αλλά σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι τώρα θέλω να καταναλώσω όλη μου την ενέργεια στο να στηθεί η εκπομπή όσο το δυνατό πιο καλά».

Όσο για τους συνεργάτες και τις στήλες του νέου πρωινού προγράμματος, η Ντορέττα αποκάλυψε:

«Έχουμε δει πάρα πολύ κόσμο και συνεχίζουμε και βλέπουμε, δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με το που ξεκινάει το δοκιμαστικό έχεις μια πολύ καλή επαφή, αλλά το ψάχνουμε πολύ. Θα υπάρχουν όλες οι στήλες του παραδοσιακού πρωινού (γκόσιπ, μαγειρική, γυμναστική) αλλά με τη δική μας ματιά, τρόπο και ενέργεια».

Πάντως, η Ντορέττα ξεκαθάρισε και τα όσα έχουν ακουστεί για το οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας της με το Μέγκα:

«Ποτέ δεν θα μου έλεγε το Mega να κάνω την εκπομπή τσάμπα. Η Γιουροβίζιον ήταν ειδική περίπτωση και μία βραδιά. Ποτέ δεν θα δούλευα τσάμπα ή θα έκανα κάτι για πλάκα».