Πρεμιέρα για το NaMaSte- Πώς υποδέχτηκε τους τηλεθεατές η Γερμανού [vds]

14.09.2015
Πρεμιέρα σήμερα για τη Ναταλία Γερμανού στο Epsilon και για πρώτη φορά στην καριέρα της σε μεσημεριανή ζώνη αφού θα παρουσιάζει καθημερινά το NaMaSte από τις 12.55 έως τις 16.00 με την παρουσιάστρια να λέει στην εισαγωγή της εκπομπής:

«Αυτό είναι το καινούργιο μας σπίτι και αυτό είναι το καινούργιο σας σπίτι. Ελπίζω και εύχομαι…! Καλό μεσημέρι, παιδιά! Σε όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση έχω πει κατά καιρούς καλησπέρα πολλά βράδια. Έχω πει και καλημέρες πολλά Σαββατοκύριακα αν θυμάστε. Καλό μεσημέρι είναι η πρώτη φορά που λέω στη ζωή μου. Και το λέω αυτό το καλό μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Νιώθω πολύ ωραία εδώ, πολύ οικεία».

Και συνέχισε χωρίς να κρύψει το άγχος για την πορεία της εκπομπής αν και δε στάθηκε τόσο σε αυτό λέγοντας τα ακόλουθα προτού υποδεχτεί στο πλατό τους συνεργάτες της:

«Δεν ξέρω πραγματικά πως θα πάει αυτή η εκπομπή. Δεν ξέρω αν θα πάει καλά, αν θα σκίσει, αν θα πάει μέτρια, ή χάλια. Δεν μας νοιάζει πολύ αυτό. Αυτό που μας νοιάζει είναι να κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε για να σας κάνουμε καλή παρέα και να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα για όλα αυτά τα μεσημέρια που είστε στο σπίτι ή στη δουλειά κάπως χαλαροί που δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, και εμείς θα είμαστε το ό,τι καλύτερο σας!».