"Βόμβα" στο Πρωινό: Εκτός πάνελ η Σάσα Σταμάτη! (vds)

16.09.2015
Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Πρωινού κι "έσκασε" η πρώτη μπόμπα στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Η Σάσα η Σταμάτη, η φίρμα του Πρωινού μένει εκτός πάνελ! Και την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην κάμερα του Happy day.

Η Σάσα βρέθηκε σε θεατρική πρεμιέρα και αποκάλυψε τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν φέτος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδάς και του Γιώργου Λιάγκα. Έτσι, η ίδια δεν θα είναι στο πάνελ, αφού όπως εξήγησε θα βγαίνει στο δρόμο για ρεπορτάζ!

Η ίδια έδειξε να είναι κουλ με τη μεγάλη αλλαγή, αφού όπως είπε, είναι δημοσιογράφος και το... ρεπορτάζ είναι κάτι που το ξέρει! Αν μας έπεισε για την άνεση της; Χμ. Η εξέλιξη αυτή έρχεται με την προσθήκη της Μαρίας Ηλιάκη στην ομάδα του Πρωινού και κάποιοι δεν τη θεωρούν και πολύ... τυχαία, αφού οι κακές γλώσσες επιμένουν οτι οι δύο γυναίκες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κακό κλίμα ανάμεσα τους από την πρώτη κιόλας συγκέντρωση του team. να "έφαγε" λες η Ηλιάκη με το "καλημέρα" κοτζάμ Σταμάτη; Χμ. Πάντως, η ίδια δείχνει ικανοποιημένη για το νέο της ρόλο.

Η Σταμάτη μίλησε και για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, που φέτος θα είναι απέναντι τους. «Την πάω πολύ γιατί είναι και αυτή τρελή, ροκ γκόμενα» είπε και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Πες μου, όμως, τι θα κάνουμε χωρίς σχόλιο Σάσας; Θα μείνουμε με της Ηλιάκη; Ε όχι ποτέ.



Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/396730/allages-sto-proino-telos-apo-to-panel-i-sasa-stamati-ti-apokalypse-i-idia#ixzz3lsnftqXL