Η Ελένη πηγαίνει στη δουλειά με εμφάνιση... υπερπαραγωγή! [photo]

16.09.2015
Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει εδώ και λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια επέστρεψε από τις διακοπές της και με την ομάδα της έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της εκπομπής.

Φέτος, το Λενιώ και ανταγωνισμο θα έχει (αν και τα νούμερα που κάνει η Ναταλία Γερμανού στο Ε δεν σκιάζουν) και νέα πρόσωπα στην ομάδα της, μετά τις αποχωρήσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και της Αντωνίας Καλλιμούκου. Αλλά δεν πτοείται, καθότι παλιά καραβάνα στην τιβί.

Εξάλλου, αυτό το διάστημα έχει στο μυαλό της να απαλλαχθεί από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, που όχι δεν έχασε, αλλά της "κατσικώθηκαν" το καλοκαίρι. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΟΚ, τελευταία ακολουθεί διατροφή και ήδη μέσα σε δύο εβδομάδες έχει χάσει τρία κιλά. Και συνεχίζει.

Πάντως, η αλλαγή στην εμφάνιση της φαίνεται, με τη σιλουέτα της να είναι αρκετά αδυνατισμένη από την τελευταία φορά που την είχαμε δει. Η Ελένη μοιάζει και τα μάλα ανανεωμένη και σε αυτό βοηθά και το νέο της λουκ, με τα κοντύτερα μαλλιά.

Ωστόσο, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι στις φωτό που δημοσίευσε το ΟΚ, μάς τράβηξε την προσοχή η εμφάνιση - υπερπαραγωγή της παρουσιάστριας, η οποία πηγαίνει στις συσκέψεις με μαλλί κομμωτηρίου και 12ποντο τακούνι!