Ελένη, άσε τα μαλλάκια σου να φανεί η τρέσα! [απίστευτη φωτό]

23.09.2015
Την ερχόμενη Δευτέρα (28/9) θα κάνει πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη, η "συνήθεια" του κόσμου, όπως μας ενημέρωσε ο Alpha με σχετικό δελτίο Τύπου. Και η παρουσιάστρια βρίσκεται σε "πυρετό" προετοιμασίας της εκπομπής.

Ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνοα για τις απραίτητες βόλτες της στα βόρεια προάστια, που για εκείνη είναι επίσης αγαπημένη συνήθεια. Και τις περισσότερες φορές έχει στην παρέα της τη μητέρα της, Ζέτα η οποία έχει επισκεφθεί την κόρη της και στο στουντιο της εκπομπής.

Μάνα και κόρη έκαναν τις βόλτες τους στα βόρεια προάστεια κι εκεί ήταν ο φακός του περιοδικού ΟΚ, που απαθανάτισε τις δύο γυναίκες. Και το Λενιώ τη μέρα εκείνη βρέθηκε σε πολύ girly διάθεση, επιλέγοντας να φορέσει μία ροζ ολόσωμη φόρμα. Τύφλα να χει εμπρός της η original Barbie. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει χάσει αρκετά από τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Ωστόσο, την παράσταση από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό, δεν τις κλέβει ούτε η ροζ σέξι φόρμα, ούτε η αδυνατισμένη σιλουέτα της, ούτε το ξώπλατο του ρούχο, μα ούτε και η πανάκριβη τσάντα που κρατά ανά χείρας. Την παράσταση "έκλεψε" η κόμη της Ελένης, για την οποία έχει γίνει πολύ λόγος.

Βλέπεις, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ελέω νέου συμβολαίου με γνωστή εταιρεία καλλυντικών, η Μενεγάκη θα το τολμήσει και θα κάνει τη μεγάλη αλλαγή στο τριχωτό της κεφαλής της. Αλλά μέχρι τώρα, η μόνη αλλαγή που έκανε, ήταν να τα κόψει μέχρι τις ώμους. Γιατί, ούτε το ντεκαπάζ λέει να αποχωριστεί, μα ούτε τις τρέσες. Και εδώ είναι η μεγάλη αποκάλυψη, αφού κάποια στιγμή φύσυξε αεράκι, ανακάτωσε τα μαλλάκια της και αποκάλυψε τις τρέσες στο κεφάλι της! Τη στιγμή απαθάνατισε ο φακός και τώρα η φωτό με την τρέσα της Ελένης - που μόνο κολακευτική δεν τη λες - κάνει το γύρο του διαδικτύου.