Η Σταματίνα δεν χαμπαριάζει: "Καρφώνει" το μονόπετρο της Ελένης (vds)

23.09.2015
Τα περιοδικά αυτής της εβδομάδας ξεφύλλισαν το πρωί της Τετάρτης (23/9) στο Happy day, έχοντας ως καλεσμένο τον Άρη Καβατζίκη. Και πάνω στο ξεφύλλισμα έπεσαν στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετά υιού και αδελφού πήγαν στο γήπεδο, την περασμένη εβδομάδα.

Και στις φωτογραφίες που δημοσιευονται της... οπαδού Ελένης, κάνει μπαμ το μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλο του δεξιού χεριού της. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε, αφού το δαχτυλίδι με την τεράστια κοτρόνα το είχαμε δει μετά την επιστροφή της από τη γέννα στην εκπομπή.

Και πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί τότε για το μονόπετρο της Ελένης και αν αυτό σημαίνει μυστικός γάμος ή δώρο του Ματέο Παντζόπουλου για τη γέννηση της κόρης τους. Και το θέμα έβαλε ξανά στο τραπέζι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αν βρίσκεται στο ίδιο κανάλι με τη Μενεγάκη, δεν είχε πρόβλημα να ρίξει τα "καρφάκια" της.

«Δε θα σχολιάσω το μονόπετρο της Μενεγάκη, επειδή είμαι στον Alpha;» είπε με νόημα. Και πρόσθεσε: «Είναι μονόπετρο γάμου ή της έγινε δώρο όταν γέννησε, ως είθισται; Παιδιά είναι μονόπετρο, συγγνώμη που το λέω Ελένη... Είναι μονόπετρο όχι του ενός αλλά των δύο τουλάχιστον»!