Ο Χάρης Ρώμας μιλά για την επιστροφή του στην τηλεόραση [vds]

30.09.2015
Ο Χάρης Ρώμας έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με τις σειρές του με το «Κωνσταντίνου κι Ελένης» να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στις επαναλήψεις και να ακολουθούν από κοντά το «Καφέ της Χαράς» κι «Οι μεν κι οι δεν».

Τα τελευταία χρόνια ο δημοφιλής ηθοποιός απέχει από την τηλεόραση, αλλά όπως φαίνεται έχει δρομολογήσει ήδη την επιστροφή του σε αυτή για την οποία μίλησε στην κάμερα του Happy Day:

«Είναι εδώ και δύο χρόνια που το γράφουνε, το λέμε και είναι αλήθεια. Εδώ και αρκετό διάστημα επαναδιαπραγματεύομαι με τον εαυτό μου πρώτα την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Όχι τώρα υπό τύπου βαρυσήμαντα comeback και τέτοια. Τη δουλειά μου θα συνεχίσω να κάνω, ένα μέρος της δουλειάς μου ήταν πάντα η τηλεόραση. Όλη αυτή η αποχή, η οποία έγινε ηθελημένα, ξεκίνησε ηθελημένα, με έπεισε στην πορεία ότι είναι ένα μέσο, το οποίο και το αγαπώ και το σέβομαι και μου λείπει. Και ναι, θα επιστρέψω. Κωμωδία θα κάνω, κωμωδία στην επιστροφή μου. Οι καιροί είναι ζοφεροί και θέλω να γελάσω και εγώ , να γελάσει και ο κόσμος».