Απίστευτο: Δες πώς είναι σήμερα τα παιδιά του κ. Σέφιλντ [photos]

01.10.2015
Η τηλεοπτική "Νταντά" παραμένει μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές επιτυχίες όλων των εποχών παρά το ότι έχει ρήξει αυλαία από το 1999. Τα "παιδιά" του πρωταγωνιστή της έχουν γίνει πραγματικά αγνώριστα.

Τα τρία παιδιά του κ. Μάξουελ Σέφιλντ, κατά κόσμον Τσαρλς Σόνεσι (Charles Shaughnessy), που λάτρεψαν αμέσως τη "Νάνι Φάιν", κατά κόσμον Φραν Ντρέσερ (Fran Drescher) έχουν μεγαλώνσει πολύ.

Ξεκινάμε από τη μεγαλύτερη αδελφή, που έχει και τη μικρότερη αλλαγή καθώς η εκπομπή την πρόλαβε σε προχωρημένη εφηβεία.

Η "Μάγκι Σέφιλντ", δηλαδή η Νικόλ Τομ (Nicole Thom) είναι σήμερα 37 ετών και τη θυμόμαστε και από τον ρόλο της στις ταινίες με τον χαριτωμένο σκύλο "Μπετόβεν".

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media τη βλέπουμε να απολαμβάνει όσο καλύτερα μπορεί τη ζωή της.

"Μπράιτον Σέφιλντ". Ο Μπέντζαμιν Σάλιτσμπουρι (Benjamin Salisbury) είναι σήμερα 34 ετών και έχει κάνει μικρές εμφανίσεις σε ταινίες και σε διαφημιστικά, χωρίς όμως να ξεχωρίζει κάτι ιδιαίτερα.

Και η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται από τη μικρότερη αδελφή που είνα όντως αγνώριστη

30 ετών σήμερα η "Γκρέσι Σέφιλντ" κατά κόσμον Μάντελαϊν Ζίμα (Madeline Zima) έχει κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση όμως σε μικρότερη ηλικία.

Για την ιστόρια, την έχουμε δει στις σειρές "Californication" και "Heroes" και στις ταινίες "The Hand That Rocks the Cradle", "A Cinderella Story"," Legacy" και "The Collector".

Όσο για τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς;

H Φραν συμπλήρωσε χθες τα 58 χρόνια ζωής και παραμένει εντυπωσιακή και χαμογελαστή, ενώ ο Τσαρλς Σόνεσι έχει πατήσει τα 60 και η γοητεία του παραμένει το ιδιο ισχυρή.