Μπεκατώρου: Ξετρελαθήκαμε με το απίθανο χρώμα στα μαλλιά της [photo]

01.10.2015
Στα τέλη Οκτώβριου θα κάνει πρεμιέρα το πρωινό ΣουΚου της Μαρίας Μπεκατωρου, η οποία φέτος θα έχει στο πλευρό της το Νίκο Μουτσινά. Και προτού μας πει την πρώτη για φέτος «καλημέρα», η λατρεμένη Μαρία είπε να κάνει και αυτή την αλλαγή στην εμφάνιση της. Και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε.

Η Μπεκατώρου, είναι αλήθεια, από τότε που πήγε στον ΑΝΤ1 έχει βγάλει από μέσα της τον… fashion εαυτό της, πραγματοποιώντας αρκετές φορές σικ εμφανίσεις. Και φροντίζει να είναι μέσα στη μόδα.

«Η γιαγιά µου ήταν πάρα πολύ κοκέτα, όπως και η μαµά µου, και έχω μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον µε γυναίκες που πρόσεχαν πολύ τον εαυτό τους, τα ρούχα, τα αξεσουάρ τους. Τα ερεθίσµατα πάντα τα είχα, όταν όµως εξελίχτηκα και επαγγελµατικά, µε βοήθησε πολύ ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, ο στιλίστας µου, να βρω κι εγώ το στιλ που µου ταιριάζει περισσότερο. Όταν είσαι σε αυτόν το χώρο, έχεις πρόσβαση σε πολύ ωραία ρούχα και συνεργάζεσαι µε ανθρώπους που ξέρουν να σε κατευθύνουν σωστά. Η µόδα είναι ένα κοµµάτι της δουλειάς που έµαθα να απολαµβάνω» εξηγεί στο περιοδικό Instyle για το που κληρονόμησε την αγάπη της για τη μόδα.

Η Μαρία, όμως, πριν λίγα χρόνια προχώρησε και σε μία θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση της, υιοθετώντας το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και πλέον δε λέει να το αποχωριστεί. Άλλωστε έχει γίνει πια το σήμα κατατεθέν της.

«Έχω υπάρξει καστανή ανοιχτή και καστανή σκούρα µε κατακόκκινες ανταύγειες. Έχω κάνει τα μαλλιά µου καροτί, αλλά και χάλκινα, έχω κάνει μέχρι και κοντό μαλλί αγορίστικο όταν ήµουν στο TeleCity, μέχρι που υιοθέτησα το ξανθό και δεν θα το ξαναλλάξω, νοµίζω» δηλώνει με τον αυθορμητισμό που την χαρακτηρίζει για τους πειραματισμούς που έκανε στο τριχωτό της κεφαλής της.