Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκαλύπτει εάν θα συνεχιστεί φέτος το «Αργά»

01.10.2015
Τον περασμένο χειμώνα η εκπομπή «Αργά» που είχε γράψει ιστορία με το Νίκο Μαστοράκη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Action24 με τον Θοδωρή Αθερίδη, όμως, αυτή τη φορά στη θέση του παρουσιαστή.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο TV Έθνος για την εμπειρία του σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει, αλλά αποκάλυψε ταυτόχρονα πως μάλλον αυτό ήταν και δεν προβλέπεται δεύτερη σεζόν προβολής.

«Δεν φαίνεται στον ορίζοντα η προοπτική για τη συνέχιση της. Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, προέκυψαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά δεν ήταν μια εύκολη δουλειά. Προσπάθησα να κάνω αυτά τα οποία η αισθητική μου μου επέτρεπε: να προβάλλω τον καλεσμένο όσο μπορώ περισσότερο κι όχι τον εαυτό μου, να είμαι καλός οικοδεσπότης, να περνούν άνετα μαζί μου σι προσκεκλημένοι μου κι όχι να με φοβούνται. Δεν είχα ανάγκη να βγάλω «λαβράκι». Δεν αισθάνθηκα να με ακουμπά ο ανταγωνισμός του επαγγέλματος του παρουσιαστή, ώστε να μπω στην παγίδα των προβλημάτων του».