Ο Αρναούτογλου για Σταρόβα, Καρντάσιανς και το late night show που ετοιμάζει

02.10.2015
Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια όσον αφορά το τι εκπομπή θα παρουσιάζει φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το κόψιμο των Καρντάσιανς, αλλά και για τη σχέση του κυρίως με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Σε συνέντευξή του στο 7 Μέρες TV ο δημοφιλής παρουσιαστής μας έλυσε μερικές απορίες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη χειρότερη στιγμή στον αέρα της βραδινής εκπομπής που παρουσίαζε τα τελευταία δύο χρόνια.

«Ήταν όταν ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε άσχημα στον αέρα για τη Ράνια Κωστάκη, την τότε συνεργάτιδά μου στο ραδιόφωνο, χωρίς να καταλάβω ποτέ το λόγο αυτής της επίθεσης».

Όσον αφορά τα Καρντάσιανς:

«Τα Καρντάσιανς δεν έκλεισαν σαν κεφάλαιο, τα Καρντάσιανς κάνουν μια παύση. Τους τελευταίους μήνες η εκπομπή έκανε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και κάνει μια παύση την ώρα της επιτυχίας. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, τα Καρντάσιανς θα επιστρέψουν. Το πότε δεν μπορώ να το πω τώρα, αλλά αυτή η υπόθεση δεν έκλεισε».

Για τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα:

«Και με τη Μαρία και με τον Δημήτρη οι σχέσεις μας είναι υπέροχες. Όλα αυτά που γράφτηκαν ήταν για άλλη μια φορά ένα τσούρμο αστειότητες. Συζητάμε αυτόν τον καιρό με τον Δημήτρη. Αν τον ενδιαφέρει και αν υπάρχει κάτι μέσα σ' αυτό το late night show, θα μπορούσε να το κάνει με το δικό του τρόπο που είναι καταπληκτικός. Έστω κι αν αυτό είναι μόνο στο κεφάλαιο της μουσικής».

Τέλος, μας έδωσε μια ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη νέα βραδινή εκπομπή του:

«Ένα late night show είναι αυτό που ετοιμάζω, θα έχει και πάλι συνεντεύξεις και ίσως λίγο περισσότερα κομμάτια show απ' ότι είχαν τα Καρντάσιανς. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα τώρα».