Αποκάλυψη: Η Ελένη έτοιμη να μιλήσει ανοιχτά για το γάμο της!

05.10.2015
Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τον κρυφό γάμο της Ελένης Μενεγάκη, που φέρεται να έκανε σε Μονή της Άνδρου, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της. Για δεύτερη σερί εβδομάδα, ο Μένιος Φουρθιωτης ασχολήθηκε στην εκπομπή του με το φερόμενο γάμο της Ελένης με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Με νέα ντοκουμέντα, σου λεει, επέστρεψε ο Μένιος, ο οποίος ετούτη τη φορά φιλοξένησε στο ρεπορτάζ του κατοίκους του νησιού που μίλησαν για το γάμο. Και πες μου εσύ, ποιος είναι καλύτερη "πηγή" από τον κάτοικο. Πρώτα το μαθαίνει ο ξένος και μετά ο νοικοκύρης.

Πάντως, οι "πηγές" του Φουρθιώτη μίλησαν με βεβαιότητα ότι ο γάμος του ζεύγους έγινε στη Μονή Παναχράντου, λίγες μέρες πριν τη γέννηση της κόρης τους, τον περασμένο Μάρτιο. Και για τους... άπιστους ο Μένιος έχει στη διάθεση του έγγραφα που αποδεικνύουν το ρεπορτάζ του.

Κι έρχεται τώρα δημοσίευμα της εφημερίδας freddo, που υποστηρίζει ότι η Ελένη πρόκειται να δώσει τον επόμενο μήνα συνέντευξη σε γνωστό μηνιαίο περιοδικό, όπου για πρώτη φορά θα μιλήσει για το γάμο της. Και την περιμένουμε με αγωνία και λαχτάρα τη συνέντευξη αυτή. Εξάλλου, η παρουσιαστρια σπάνια μιλάει, αλλά όταν το κάνει, είναι κατατοπιστική για ο, τι συμβαίνει στη ζωή της. Άσε, που έχουμε αγωνία να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ο Μένιος και οι "πηγές" του, που είχαν μέχρι και τη λεπτομέρεια ότι τη μέρα του γάμου έφτασαν το πρωί με καράβι και κατευθύνθηκαν στη Μονή, όπου τους πάντρεψε ο ηγούμενος Ευδόκιμος.

Απορία Γίνονται γάμοι σε Μονές;