Η Μπεκατώρου, ο Μουτσινάς και... το πρώτο βιολί [vds]

05.10.2015
Λίγο πριν την πρεμιέρα της με το «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» έχοντας πλέον στο πλευρό της το Νίκο Μουτσινά η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τη φετινή της συνεργασία, αλλά και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα, στην εκπομπή συζήτησαν το ποιος θα είναι το πρώτο βιολί στην εκπομπή πλέον με τον Γιώργο Λιάγκα να θεωρεί πλέον τον Μουτσινά παρουσιαστή και μεγαλύτερο όνομα από την Μπεκατώρου, ενώ η Φαίη κι οι υπόλοιποι της παρέας μάλλον είχαν άλλη άποψη.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε μαζί με τον Νίκο φέτος γιατί έχει πλάκα, χιούμορ, είναι πολύ έξυπνος, ταιριάζουμε πολύ νομίζω», είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Δεν έκρυψε ότι δέχτηκε πρόταση από το Mega για πρωινή εκπομπή, αλλά προτίμησε να πει όχι.

«Έγινε μια προσέγγιση από το Mega, αλλά και είχα υπογράψει το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 και δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω από ένα κανάλι που με αγαπάει και με στηρίζει τα τελευταία χρόνια».

Όσο δε για τα Καρντάσιανς εκεί από τα λεγόμενά της καταλαβαίνουμε ότι δεν αποτέλεσαν και την καλύτερη τηλεοπτική της εμπειρία:

«Άνετα νιώθω στο πρωινό και στο YFSF. Τα Καρντάσιανς ήταν μια πολύ ωραία τηλεοπτική εμπειρία, αλλά ήταν λίγο πιο στημένο».