Συνατσάκη: Εμ φιλιέται δημοσίως, εμ τα παίρνει στο κρανίο!

05.10.2015
Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη να ανταλλάσσει "καυτά" φιλιά με το νέο της σύντροφο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, η δημοσιοποίηση των επίμαχων φωτογραφιών, έκαναν έξαλλη τη νεαρή παρουσιάστρια, η οποία μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα.

«Δεν ήταν ένα πράγμα που με έκανε να αισθάνομαι άνετα και όμορφα. Μου κοστίζει λίγο να σκέφτομαι ότι δε μπορώ να είμαι χαλαρή και ήρεμη γιατί ο οποιοσδήποτε εκεί έξω μπορεί να σηκώσει ένα κινητό και να απαθανατίσει μια στιγμή. Γιατί ήταν ο οποιοσδήποτε. Δεν ήταν παπαράτσι. Ήταν ιδιώτης και μάλιστα ανήλικα παιδιά!», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Το σκηνικό αυτό και η αντίδραση της Συνατσάκη δεν έμεινε ασχολίαστη από την παρέα του Πρωινού. Εξάλλου, ο Άρης Καβατζίκης είναι και διευθυντής του περιοδικού «Hello» που δημοσίευσε τις επίμαχες φωτογραφίες. Μάλιστα, ο Καβατζίκης εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα.

«Μας την έφεραν εξωτερικοί άνθρωποι. Δεν ξέρω αν ήταν ανήλικα ή όχι. Σε εμάς τις έφερε μια κυρία», εξήγησε. Ωστόσο, η Σάσα Σταμάτη επέμενε ότι 15χρονα ήταν εκείνα που τις τράβηξαν. «Παιδιά μου το είπε η Μαίρη κάτι 15χρονα ήταν που τα φωτογράφισε και η Μαίρη».

Και το λόγο πήρε στη συνέχεια, ο Γιώργος ο Λιάγκας που έβαλε τις "φιτιλιές" του καθώς έδειξε μία φωτογραφία με τη Συνατσάκη να εκφράζει τα παράπονα της στον Καβατζίκη:

«Είναι η στιγμή της έκρηξης της που μου λέει “δεν το περίμενα από σένα”» αποκάλυψε εκείνος ότι του είπε κι εξήγησε ότι η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για τις φωτογραφίες την περασμένη Τρίτη το πρωί, οπότε και το περιοδικό είχε ήδη «κλείσει» το τεύχος.

Πάντως, ο Λιάγκας υπερασπίστηκε τον Καβατζίκη. «Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι διευθυντής μεγάλου περιοδικού. Και εγώ έτσι θα έκανα. Έχεις φιλίες… άμα είναι ένα παράνομο γκομενιλίκι εκεί θα το σεβαστείς, αλλά εδώ τι πιο ωραίο από το να φιλιέται με ένα ωραίο παιδί! Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και φιλιέσαι στο Μοναστηράκι, ξέρεις ανά πάσα στιγμή ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να σε τραβήξει φωτογραφία».