Θα δούμε τελικά φέτος το The Voice; Ο Λιάγκας μας το μαρτύρησε... [vds]

06.10.2015
Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλές φήμες γύρω από την τύχη του τρίτου κύκλου του The Voice και το αν θα προβληθεί φέτος ή του χρόνου, αλλά και το αν θα αποχωρήσουν κάποιοι κριτές.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας αυτά που έχουν ακουστεί.

«Επειδή έχω διαβάσει διάφορα τέρατα, φέτος το Voice δεν γίνεται στον ΑΝΤ1. Αυτό είναι ξεκάθαρο, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει φέτος. Για τη διανομή στην Ελλάδα έχει αλλάξει η εταιρεία που δίνει το show, με αποτέλεσμα να μην έχει ακόμα υπογραφεί η συμφωνία. Όμως, θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 θα εξασφαλίσει το σόου για του χρόνου. Ήδη αυτές τις μέρες γίνονται οι τελικές συζητήσεις και θα προβληθεί το show κανονικά του χρόνου τον Οκτώβριο. Φέτος θεωρώ ότι είναι και για καλό του show να ‘ξεκουραστεί’ για να έρθουν και καινούργιες φωνές».

«Υπάρχει περίπτωση να πάρει το The Voice άλλο κανάλι;», ρώτησε η Σάσα Σταμάτη για να της απαντήσει ο παρουσιαστής:

«Αν βρει τα λεφτά και μπορεί να το κάνει καλά όπως ο ΑΝΤ1 μπορεί, υπάρχει περίπτωση, θέλω να είμαι ειλικρινής. Όποιος δώσει τα λεφτά, είναι. Το θέμα είναι ότι αν το πάρει ένα οποιοδήποτε κανάλι πάει να πει ότι δεν παίρνει τους 4 coach, τον παρουσιαστή και τον συμπαρουσιαστή. Έχει τη δικιά του ομάδα. Δε νομίζω… ».