"Βόμβα" στο Πρωινό: Ένας γνωστός γόνος για την Ηλιάκη!

07.10.2015
Βροχή "πέφτουν" τα στοιχήματα για το πότε θα πιαστούν μαλλί με μαλλί η Μαρία Ηλιάκη και η Σάσα Σταμάτη. Άπαξ κι έγινε γνωστό ότι η πρώτη μπαίνει στο Πρωινό, τα σενάρια για κακές σχέσεις των δύο γυναικών έδωσαν και πήραν, ενώ από τις τρεις πρώτες κιόλας μέρες που ξεκίνησε η εκομπή, έχουμε δείγμα για του λόγου το αληθές.

Οι σπόντες ανάμεσα τους - κυρίως από την πλευρά της Σταμάτη - δίνουν και παίρνουν και όσο γίνεται αυτό, τόσο πέφτει και η απόδοση του... μαλλιοτραβήγματος, που αρχίζει να μοιάζει με σιγουράκι. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, έχουμε αποκαλύψεις. Γενναίες αποκαλύψεις καθώς η Σάσα δεν κρατάει το στόμα της κλειστό.

Έτσι, το πρωί της Τετάρτης (7/10) προχώρησε σε σπουδαίες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Ηλιάκη. Είπε, λοιπόν, ότι είναι 40 χρονών (είναι 38 στην πραγματικότητα) και ψάχνει να της βρει γαμπρό! Και κάπου εκεί μπήκε "σφήνα" η Φαίη Σκορδά, η αποία - και σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα - υπερασπίζεται το νέο μέλος της παρέας.

Έτσι, η Φαίη αποκάλυψε ότι μετά το τέλος της πρεμιέρας, η Ηλιάκη δέχτηκε μία τεράστια ανθοδέσμη, που τη συνόδευε καρτούλα. Και μετά πήγε πριβέ και μίλησε στο τηλέφωνο. Και τσουπ, πετάχτηκε εκεί η Σταμάτη, η οποία αποκάλυψε ότι πρόκειται για γνωστό γόνο! Και όχι το ψάρι, όπως διόρθωσε ο Λιάγκας!