Μυστήριο: Ο Σεφερλής στους Λιάγκα- Σκορδά; [vds]

07.10.2015
Μπορεί φέτος ο Μάρκος Σεφερλής να μην παρουσιάζει το πρωινό του Mega, όμως, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά που δοκίμασε τις δυνάμεις του σε κάτι διαφορετικό από όσα είχε κάνει μέχρι τότε.

«Μια πολύ γεμάτη χρονιά. Καινούριες εμπειρίες, καινούριοι άνθρωποι μπήκαν στη ζωή του. Είχα πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο μέσω του θεάτρου, πήρα πολλή αγάπη και από την πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης. Για να καταλάβεις ακόμα ο κόσμος με ρωτάει ‘πότε ξεκινάτε στο πρωινό;’. Δεν έχει καταλάβει τι γίνεται».

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δε θα είναι φέτος στο πρωινό του Mega:

Όταν συζητήσαμε να είμαι στο πρωινό και φέτος, μου προτάθηκε μία εκπομπή τελείως διαφορετική από αυτή που είχα εγώ στο μυαλό μου. Δηλαδή με τις μόνιμες στήλες που υπήρχαν έτσι κι αλλιώς, αλλά μόνο με αυτές. Να συνεχιστεί το ίδιο «Mega με μία» και κυρίως να στραφούμε και σε άλλο κοινό, πιο γυναικείο κάτι το οποίο εμένα δε με ενδιέφερε. Εγώ ήθελα να ψυχαγωγώ τον κόσμο. Είχα τη δυνατότητα να πω και όχι».

Θα πήγαινε στο «Πρωινό» των πρώην απέναντι Λιάγκα- Σκορδά; Ιδού τι απάντησε ο Μάρκος:

«Και σήμερα μου ήρθε και το τελευταίο μήνυμα να πάω στην εκπομπή τους. Για να πάω πρέπει να ξεκαθαρίσω αν χωράει ένας «γόης» ή δύο. Αν χωράει ένας, δε θα πάω γιατί δεν μπορεί να είμαστε στο ίδιο πλατό, θα στεναχωρήσω τη Φαίη γιατί θα αποδειχτεί ότι τελικά δεν χωράει μόνο ένας γόης μπορεί να χωρέσουν και δύο. Αν δεν ήταν για μένα το καρφί θα πάω γιατί να μην πάω; Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Ποτέ δεν είχα. Και όλο το χειμώνα πέρυσι δήλωνα ότι δεν είμαστε εχθροί, έτυχε να είμαστε απέναντι».