Ο Λιάγκας «κόλλησε» Σπαλιάρα: Με πόσες γυναίκες έχει πάει;

08.10.2015
Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας, τον οποίο το ζευγάρι υποδέχτηκε με τσίγκινο (τύπου) εσώρουχο μετά τις δηλώσεις για τις 4.000 παρτενέρ.

Ο Σπαλιάρας, στην κουβέντα για το πώς προέκυψε η δήλωση για τις 4.000 παρτενέρ, έμπλεξε και το Λιάγκα κι εκεί ο παρουσιαστής με μασημένα λόγια είπε:

«Εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση. Εμείς... εγώ δηλαδή και άλλοι που έχουμε πάει με πολύ πολύ πολύ λιγότερες γυναίκες και πάλι ας πούμε... Δηλαδή αν μου πεις με πόσες έχεις πάει δεν το θυμάμαι.» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Εκεί ο Γιάννης Σπαλιάρας τόνισε: «Ξέρεις στο περίπου ότι είναι δηλαδή ανάμεσα στο εκατό και διακόσιες...» καιο Λιάγκας απάντησε:

«Πολλές βάζεις. Προφανώς είναι κάτω από εκατό αλλά και πάλι δεν θυμάμαι που είναι...».

Πάντως, ο Σπαλιάρας τόνισε πως τη συγκεκριμένη του δήλωση για τις 4000 γυναίκες δεν την μετανιώνει:

«Είναι μια καλή ευκαιρία να πω κάποια πράγματα μιας και είναι ζωντανή εκπομπή για να το ξεκαθαρίσουμε.

Δεν μετανιώνω εύκολα ούτε για πράγματα που λέω, ούτε για πράγματα που κάνω. Τώρα σε μια στιγμή αυθορμητισμού και χαλάρωσης, είπα κάτι που δεν το μετανιώνω. Δέχομαι οποιαδήποτε κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη και δεν υπάρχει εμπάθεια. Δεν δέχομαι αυτούς που βρίζουν.

Δέχτηκα πολλά μηνύματα στα οποία με έβριζαν στο Facebook κυρίως από άντρες. Και από γυναίκες δέχτηκα, αν δεν θεωρώ ότι η δήλωση μου προσβάλλει τις γυναίκες. Δεν βίασα καμία!»