Όλα όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην Ελένη για εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού [vds]

08.10.2015
Αν και είχε ακουστεί ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα πήγαινε στην πρεμιέρα της «Ελένης» τελικά η δημοφιλής ηθοποιός πήγε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή και μίλησε με πολύ μεγάλη χαρά για την εγκυμοσύνη της.

«Έχω χαρεί πολύ για σένα. Μην με κάνεις να κλαίω τώρα», της είπε η Ελένη με την Πηνελόπη να της απαντά:

«Ό,τι μου είπες το έκανα, ό,τι μου είπες το έκανα. Αυτή είναι η αλήθεια. Γι’ αυτό και θέλησα να το μάθεις πρώτη και γι’ αυτό είμαι εδώ».

Και αμέσως μετά η Ελένη Μενεγάκη, συγκινημένη, της είπε:

«Συζητούσαμε, στις διαφημίσεις εννοείται, προσωπικά θέματα όταν δε θέλουμε να τα θίξουμε, δεν τα λέμε και θέλουμε να μας συγχωρείτε, αλλά όπως ακριβώς το κάνετε με τις φίλες σας ή με τους δικούς σας ανθρώπους, ο καθένας έχει τη στιγμή που θέλει να μοιραστεί κάτι. Δεν πρέπει να βιάζουμε τους άλλους, ούτε να τους ρωτάμε κάθε τρεις και λίγο πότε θα κάνουν μωρό ή πότε θα παντρευτούν. Αφήστε τους ανθρώπους να σας λένε ό,τι θέλουν και όταν το θέλουν. Μου έλεγε η Πηνελόπη πόσο ευτυχισμένη είναι στη ζωή της και μου είπε πως ήταν έτοιμη να κάνει παιδί γιατί είχε βρει τον άνθρωπό της, κάτι που ένιωθε για πρώτη φορά κι ότι είχε πολύ άγχος».

Στη συνέχεια η ηθοποιός είπε πόσο ήθελαν μαζί με το σύντροφό της να αποκτήσουν ένα μωράκι:

«Το θέλαμε πάρα πολύ. Κρατιόμουν τόσο καιρό αλλά θέλω να τα πω από τη χαρά μου. Με πίεζαν πολύ τα μέσα, δεν έλεγα τίποτα, πολλές γυναίκες δεν μπορούν. Εγώ το ήθελα, είχα χαρά, ήμουν συγκεντρωμένη, δεν μπορούσα να χαλαρώσω, ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Τώρα μπορώ να πω και εγώ με τη σειρά μου πως μόνο με χαλάρωση έρχεται».

Δεν έκρυψε ότι επειδή δεν περίμενε σε τέτοια χρονική συγκυρία το μωρό, η ίδια έκανε εξτρίμ σπορ στις διακοπές της και μάλιστα, παραλίγο να πνιγεί.

Και επειδή πάντα η εύλογη απορία που ακολουθεί είναι ποιό είναι το φύλο του μωρού, ιδού και η απάντηση:

«Έχω κάνει μεγάλη αυτοσυγκέντρωση για να μοιάζει το παιδί στον πατέρα του. Στα μάτια μου είναι τόσο όμορφος που η ομορφιά αυτή χωράει σε ένα κορίτσι. Κορίτσι είναι και νομίζω ότι του μοιάζει», είπε η ηθοποιός και μας έλυσε όλες τις απορίες.