Ο Αρναούτογλου μίλησε για Ντορέττα, Σκορδά- Λιάγκα και την... ηλικία του

09.10.2015
Μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση και δεδομένου ότι βρισκόταν στην πρωινή ζώνη απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη αρκετές σεζόν, είναι λογικό να ρωτάνε τον Γρηγόρη Αρνατούτογλου τη γνώμη του.

Στο ένθετο Τηλεόραση όπου έδωσε συνέντευξη ρωτήθηκε για την είσοδο της Ντορέττας στην πρωινή ζώνη κι απάντησε:

«Δεν μπορώ να κρίνω κάποιον άνθρωπο αν δεν τον δω. Την Ντορέττα δεν την έχω δει να κάνει πρωινό ακόμα, άρα δεν μπορώ να κρίνω ή να κάνω προγνωστικά. Το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος και η Φαιή κάνουν μια πολύ πετυχημένη εκπομπή εδώ και χρόνια και είναι δύσκολο κάποιος να κοντραριστεί μαζί τους».

Ωστόσο, η ερώτηση πώς φαντάζεται την τελευταία του ημέρα στην τηλεόραση μάλλον δεν του άρεσε και τόσο εάν κρίνουμε από την απάντηση που έδωσε:

«Όταν στα 41 μου χρόνια με ρωτάς αν έχω σκεφτεί πώς θα είναι το τέλος της τηλεόρασης για μένα, νομίζω ότι και με αδικείς και θα αδικούσα κι εγώ τον εαυτό μου αν όντως το είχα σκεφτεί. Είμαι και νιώθω πολύ νέος ακόμα και αυτά τα 24 χρόνια εμπειρίας που έχω προσπαθώ να τα αξιοποιώ με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθω ότι κάθε χρονιά μαθαίνω καινούργια πράγματα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο για όλα αυτά τα χρόνια που «ζούμε» παρέα όλες αυτές τις τηλεοπτικές στιγμές.»