Έγκυος η Καραβάτου; Η... ένοχη αμηχανία της στην Τατιάνα! (vds)

09.10.2015
Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν το απόγευμα της Παρασκευής (9/10) η Κατερίνα Καραβάτου και να που η επίσκεψη της στην ομοκάναλή της, έβγαλε είδηση! Ή μάλλον, έβγαλε στο περίπου έβγαλε. Υπόνοιες για δεύτερη εγκυμοσύνη άφησε η... ένοχη αμηχανία της Κατερίνας.

Ήταν τη στιγμή που η Στεφανίδου αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της που έδωσαν με τον Κρατερό Κατσούλη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και είχαν παραδεχθεί ότι θέλουν ένα δεύτερο παιδί και είναι... κοντά στο στόχο. Η οικοδέσποινα τη ρώτησε τι εννοούσε και στο πλατό έπεσε... σιωπή.

Η Καραβάτου αρκετά αμήχανη είπε: «Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να ειπωθούν». Και η Τατιάνα που κάτι τέτοιες... τατιανιές τις πιάνει συμπλήρωσε με νόημα: «θέλουν τον χρόνο τους και για να τα δούμε και για να ειπωθούν και για να συζητηθούν… ένα εύλογο χρονικό διάστημα».

Η Καραβάτου εμφανώς αμήχανη και κομπιάζοντας (συμπεριφορά που σε βάζει σε σκέψεις, λέμε εμείς τώρα) εξήγησε ότι η Αέλια εδώ και λίγο καιρό θέλει αδελφάκι, ενώ ο Κατσούλης που παρακολουθούσε από το κοινό, είχε μία συμπεριφορά του τύπου.. θέλω να κρυφτώ, αλλά η χαρά δεν με αφήνει. Και στη συνέχεια έκανε νόημα να προχωρήσουν σε επόμενη ερώτηση.

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ένα: το ζευγάρι θέλει να αποκτήσει μία μεγάλη οικογένεια, με πολλά παιδάκια.