Επιτέλους: «Καλημερούδια» με μία... διαφορετική έναρξη! (vds)

12.10.2015
Άργησαν λίγο, αλλά ήρθαν. Και έστω και τελευταίοι, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η παρέα της μας είπαν τα «Καλημερούδια» τους. Το νέο πρωινό του Mega έκανε το πρωί της Δευτέρας (12/10) πρεμιέρα κι έχουμε να πούμε ότι ετούτη η έναρξη ήταν… διαφορετική από τις άλλες.

Και σίγουρα καλύτερη και πιο έξυπνη από εκείνη την κιτς έναρξη του Πρωινού των ΣκορδαΛιαγκα την περασμένη εβδομάδα.

Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα αστείο βίντεο, όπου με μπόλικη διάθεση αυτοσαρκασμού, εξηγούσαν πώς επιλέχτηκε η πεντάδα: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, Μαριέλλα Σαββίδου, Σοφία Μανωλάκου και Κώστας Μαρτάκης. Και σου λέει, η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 200 χιλιάδες αιτήσεις και χιλιάδες δοκιμαστικά. Ωστόσο, γελάσαμε με το λόγο που επέλεξαν τη Ντορέττα. «Δεν έχει ιδέα από πρωινό και το κάνει χωρίς λεφτά»!!!!

Στη συνέχεια έκανε είσοδο η κεντρική παρουσιάστρια, η οποία ήταν μες στο άγχος – λογικό – αλλά κατάφερε να το σώσει με την ατάκα και τον αυθορμητισμό της.

«Είμαι τρισευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι είναι υπεύθυνοι που είμαι εγώ εδώ. Είχα σκεφτεί πολλά να πω, αλλά δεν θα τα θυμάμαι. Οπότε θα μείνω στην ουσία: είμαι εδώ για εσάς, θέλουμε να κάνουμε μια εκπομπή που θα είναι για εσάς, να περνάτε καλά, να χαμογελάτε, να σας δίνουμε θετική ενέργεια, αισιοδοξία και αγάπη» είπε μεταξύ άλλων στον πρόλογό της.

Στη συνέχεια υποδέχτηκε έναν ένα του συνεργάτες της. Σε γενικές γραμμές ήταν μία απλή κι έξυπνη έναρξη, από τις καλύτερες που έχουμε δει, αφού ενίοτε το απλό είναι και καλό! Να έλειπαν, μόνο, οι τσιρίδες, που πήγαν να μας σπάσουν το τούμπανο στο αυτί!