Καλεσμένη «έδωσε» στεγνά την εγκυμοσύνη της Καραβάτου;

12.10.2015
Ένα μυστήριο – λέμε τώρα – έχει δημιουργηθεί γύρω από την Κατερίνα Καραβάτου και αν η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η Καραβάτου βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και όταν εκείνη τη ρώτησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η αντίδραση της θα λέγαμε ότι την «κάρφωσε».

Την Κυριακή, όμως, ήρθε η σειρά μία καλεσμένης της να την «δώσει» στεγνά και να φέρει αμηχανία στο πλατό. Το ζεύγος Καραβάτου – Κατσούλη είχαν καλεσμένη τη Νένα Χρονοπούλου. Και όταν ήρθε η ώρα να την αποχαιρετήσουν, εκείνη έδωσε ευχές που το έστειλαν το ζεύγος:

«Εγώ να σας πω να είσαστε πολύ καλά, να γιάνετε. Δεν ξέρω γιατί φοράς ριχτό φόρεμα, αλλά αν όλα πάνε καλά και είμαστε καλά... με έναν πόνο» είπε στην Καραβάτου!

Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια; Έκανε ότι δεν άκουσε. Και άλλαξε θέμα, γελώντας. Στο τέλος, δε, έβγαλε τα παπούτσια της για να ξεκουραστεί. Αν και μεταξύ μας, και το ζεύγος – και δη ο Κρατερός Κατσούλης – μια χαρά τα πετάει τα υπονοούμενα για την… ενδιαφέρουσα κατάσταση της συζύγου.

Εμείς περιμένουμε τις ανακοινώσεις, διάψευσης ή επιβεβαίωσης. Αρκεί να μην αργήσουν πολύ, τα έχουμε κιόλας βαρεθεί κιόλας, από άλλες περιπτώσεις.