Λιάγκας: Ρεσιτάλ ειρωνείας και αποκαλύψεις για Καινούργιου!

12.10.2015
Του Γιώργου του Λιάγκα ο καημός δεν ήταν ως φαίνεται η απέναντι Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία είχε πρεμιέρα, αλλά η Κατερίνα η Καινούργιου. Με την αγωνία της παρουσιάστριας του Alpha ξύπνησε ο Λιάγκας και αν το Κατερινιώ είναι σήμερα μόνο του ή τα ξαναβρήκε με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Σίγουρα έχουμε χάσει κάποια επεισόδια, αλλά ο Λιάγκας – ως φαίνεται – δεν έχει χάσει κανένα. Και ξέρει για την Καινούργιου καλύτερα και από την ίδια την Καινούργιου! Πριν λίγες μέρες στο Πρωινό είχαν σχολιάσει την περίεργη δήλωση της Κατερίνας για την προσωπική της ζωή, ότι δε θέλει δηλαδή να μιλάει γι αυτήν και ότι περνάει μία περίεργη φάση, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί χωρισμού.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας (12/10) ο Λιάγκας με μπόλικη δόση ειρωνείας, ρώτησε τη Σάσα τη Σταμάτη, που είναι και φίλη της Καινούργιου, αν εκείνη τελικά τα ξαναβρήκε ή χώρισε. Η Σάσα τσαντισμένη του απάντησε αρνητικά, αλλά ο εκείνος δε σταμάτησε.

«Όχι, λέω αν η Καινούργιου χώρισε σήμερα ή όχι. Επειδή έχω μια αγωνία, σήμερα ξύπνησε δίπλα στον Σταθοκωστόπουλο ή όχι; Ξέρω από το περιβάλλον της ότι έχει χωρίσει!» είπε. Και ο σκηνοθέτης έκανε πλάνα στη… Μαρία Ηλιάκη!

Ωραίες στιγμές, λέμε