Απίστευτο: Ποιος γνωστός δημοσιογράφος είναι πρώην της Σταμάτη;

12.10.2015
Εδώ και πέντε χρόνια έχει μπει στη ζωή μας η Σάσα η Σταμάτη και όλο αυτό το διάστημα (που δεν το λες και μικρό) δεν έχουμε μάθει το παραμικρό για την προσωπική της ζωή. Δεν έχει βγει, ούτε ακουστεί ούτε ως φήμη ένα όνομα, που να φέρεται ότι είναι σύντροφος της εκρηκτικής πανελίστριας του Πρωινού.

Αλλά να, που ήρθε η ώρα να μάθουμε για έναν πρώην σύντροφο της. Και να είναι καλά η Φαίη η Σκορδά, η οποία μέσα στον αυθορμητισμό της έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη!

Ήταν στο τέλος της εκπομπής, όταν όλοι είχαν μαζευτεί γύρω από τους καλεσμένους της Δευτέρας (12/10) Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαίρη Συνατσάκη, οι οποίοι έπαιζαν το παιγνίδι των ερωτήσεων. Ο Γιώργος Λιάγκας τους ρώτησε με ποιον δεν θα συνεργάζονταν ποτέ και η Συνατσάκη απάντησε με το Δήμο Βερύκιο.

Τότε, ο Ουγγαρέζος, που στην αρχή δυσκολευόταν, μόλις άκουσε το όνομα «Βερύκιος» του ήρθε η έμπνευση και απάντησε με τον…. Πέτρο Κουσουλό! Κι έγινε ο χαμός στο πλατό. Η Σάσα αγκάλιασε και φίλησε τον Ουγγαρέζο για την απάντηση του, όλοι γελούσαν δυνατά και η Φαίη αυθόρμητα αποκάλυψε ότι ο Κουσουλός είναι ο πρώην της Σταμάτη!

Και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Για την τηλεοπτική ιστορία, ο γοητευτικός δημοσιογράφος του Alpha, πέρυσι είχε ραδιοφωνική εκπομπή με τον Βερύκιο, ενώ φέτος είναι στην παρέα της Κων/νας Σπυροπούλου.

Βρε τη Σάσα, βρε τη Σάσα!