Λιάγκας - Ουγγαρέζος: Έλυσαν τις διαφορές στον «αέρα» του Πρωινού!

12.10.2015
Η σχέση του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Ουγγαρέζου πέρασε από σαράντα κύματα και για δύο χρόνια οι δύο στενοί φίλοι δεν μιλούσαν καθόλου. Ο πάγος ανάμεσα τους «έλιωσε» μόλις πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα προς το τέλος της περσινής τηλεοπτικής σεζόν, προκαλώντας αίσθηση και ποικίλα σχόλια.

Ωστόσο, και οι δύο δεν είχαν εξηγήσει ακριβώς τι είχε συμβεί ανάμεσα τους κι έκοψαν κάθε επαφή.

Οι εξηγήσεις δόθηκαν τελικά το πρωί της Δευτέρας (12/10), στην πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση, μετά από τρία χρόνια. «Έλα Δημήτρη, καλωσήρθες στον ΑΝΤ1!», είπε Λιάγκας καθώς εκείνος κατέβαινε τα σκαλιά για να μπει στο πλατό. Και η συνέχεια (ή μάλλον η ανάκριση) ήταν ενδιαφέρουσα, αφού ο οικοδεσπότης δε σταμάτησε να πετάει τις μπηχτές του στον Ουγγαρέζο, ο οποίος σε πολλά σημεία δεν ήξερε τι να πει.

«Εκτιμάς ότι έκανες λάθος που δεν ήρθες πριν από 3 χρόνια στον ΑΝΤ1 όταν σου έγινε η πρόταση από τον Λάτσιο, και μάλιστα δύο φορές στο σπίτι του;», ήταν η πρώτη ερώτηση του Λιάγκα που πέρασε κατευθείαν στο ψητό.

«Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι έκανα λάθος, αλλά αν ήμουν πάλι εκεί, σε εκείνη τη θέση, πάλι το ίδιο θα έκανα. Θα προτιμούσα να παραμείνω γιατί στο δικό μου σύστημα ταίριαζε περισσότερο. Εκτυλίχθηκε ένας αέναος αγώνας να αποδείξω στο κανάλι γιατί έπρεπε να με εμπιστευθεί. Πολύ καλά κάνατε και είχατε φύγει τότε...» απάντησε.

Και ο Λιάγκας συνέχισε αναφερόμενος στο σκηνικό, όπου έβρισε τον Ουγγαρέζο κι έκοψε κάθε επαφή μαζί του.

«Πριν σε βρίσω τελευταία φορά που μιλήσαμε και σου έκλεισα το τηλέφωνο, γύρισες και μου είπες ότι εγώ θα μείνω στο κανάλι αλλά δεν θα κάνω κάτι που θα είναι απέναντι σου να σε θίξει και πας και λες τον καιρό απέναντί μου», είπε ενοχλημένος ο Λιάγκας.

Και ο Ουγγαρέζος προσπάθησε να δικαιολογηθεί. «Για το συγκεκριμένο είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου αλλά είναι στο πλαίσιο του ότι είμαι κότα, στρατιώτης...».

Πάντως, μεταξύ μας, για… κότα, στρατιώτης, μια χαρά έδειχνε να απολαμβάνει όταν παρουσίαζε τον καιρό επί Πέτρου Κωστόπουλου. Χωρίς επιτυχία βέβαια.

Όσο για τη Φαίη Σκορδά, πριν ο σύζυγος ξεκινήσει την ανάκριση στον οικογενειακό τους (και πάλι) φίλο, αποοκάλυψε ότι εκείνη επικοινωνούσε με τον Ουγγαρέζο και πάντοτε εκείνος τη ρωτούσε για το σύζυγο, που κράταγε χαρακτήρα!