Η Ηλιάκη έχει ρυτίδες και μας αρέσει! [photo]

12.10.2015
Μποτέ περιελάμβανε το σαββατοκύριακο της Μαρίας Ηλιάκη με την παρουσιάστρια να περνάει από το κομμωτήριο για μια βαφή. Η Ηλιάκη επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/10) τον καλό της φίλο, Πάνο Καλλίτση για να βάψει τα μαλλιά της. Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά χωρίς ενδιαφέρον.

Γιατί μεταξύ μας, πόσο ενδιαφέρον να έχει μια βαφή μαλλιών, αν αυτή δεν είναι εξτρίμ; Να έκανε η Ηλιάκη τα μαλλιά της μαύρα ή μπλε ή φούξια να το καταλάβουμε, και να το κάνουμε θέμα. Αλλά το γεγονός ότι πήγε να φρεσκάρει το ξανθό της, να μας πιστέψει δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.

Ωστόσο, η πανελίστρια του Πρωινού ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα στο τριχωτό της κεφαλής της και είπε να ανεβάσει σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, πόζαρε με τον Καλλίτση στο φακό, σχολιάζοντας την επίμαχη φωτό: «Όταν οι φίλοι είναι μαζί όλα δείχνουν καλύτερα».

Και ίσως αυτό να φταίει που οι ρυτίδες της Μαρίας δείχνουν… καλύτερες. Γιατί ναι το παραδεχόμαστε, οι ρυτίδες της Ηλιάκη μας τράβηξαν την προσοχή. Και μας εντυπωσίασε το φυσικό αποτέλεσμα, που πλέον στο θαυμαστό κόσμο της showbiz μοιάζει… δυσεύρετο!